lauantai 27. joulukuuta 2014

Synttärihulinaa

Hei kaikille! Tänään olen taas herännyt super aikaisin (mikä tässä aina on, en haluais herätä aina seiskalta) ja tehnyt itselleni hyvää aamupalaa. Tänään on nimittäin mun synttärit ja pakko kyllä myöntää ettei pahemmin tunnu siltä. Jotenkin sitä on jotenkin lopettanut synttärien odottamisen, nuorempana se oli isompi juttu. Ennen meillä oli aina kotona perinteenä viedä sankarille lahjat sänkyyn synttärilaulujen kera, mutta nyt kun asuu kotona ja tää herra kenen kanssa asun täällä on varsinainen unikeko, ei hirveesti enää perinne jatku.. Täytyy vaan tyytyä kohtaloonsa ja nousta sängystä omin voimin ja tehdä herkkuaamiainen omin kätösin haha! No ei vaan, ihan hauskaahan sekin on. Ymmärrätte varmaan kuitenkin mun pointin, että päivä tuntuu erilaiselta kun ei mennäkään enää sen saman kaavan mukaan, vai? Kaipa sitä täytyy nyt keksiä joku muu rutiini tuleville vuosille. Onko teillä mitään tiettyjä synttärirutiineja vuodesta toiseen? queen2Eilen oltiin tosiaan viettämässä Tapaninpäivää äitini luona ja pääsin ensimmäisiä kertoja käyttämään uutta takkiani. Rakastan sitä niin paljon! Olen koko syksyn katsellut tuota takkia Mangossa ja yleisestikin haaveillut kamelinvärisestä, pehmeästä 'kylpytakkitakista'. Eräänä tylsänä iltana päätin sitten kahlata kaikki maailman nettikaupat läpi ja monta tuntia siinä vierähtikin, kunnes löysin tämän yksilön alennuksesta Bootzista. Olin niin iloinen löydöstäni ja nappasin mallista vielä viimeisen kokoiseni yksilön! Miltä takki näyttää teidän silmään? Kannattaa muuten käydä katselemassa nettikauppojen alennusmyyntejä, itse olen tehnyt muutamia tosi kivoja löytöjä lähipäivinä!queen Parit lahjatkin tuli jo aamuvarhaisella availtua. Oli kivaa, kun nämä pari lahjaa olivat odottaneet avaamista jo muutamia päiviä ja olin hienosti vastustanut kiusausta ja pystyin olla kajoamatta niihin ;-) Ihastuin tähän kyseiseen pakettiin ja korttiin siinä päällä - oiva valinta synttärisankarille!queen3 Tänään on ohjelmassa kaupassa käyntiä ja juhlien järjestelyä. Olen illaksi pyytänyt ystäviäni tänne meille juhlimaan ja sitten myöhemmin mennään johonkin baariin jatkamaan juhlia. Ennen sitä aion ottaa iha rennosti ja nauttia tästä päivästä, ostan jotain todella hyvää valkkaria ja nautin siitä että nyt on puolet keski-ikäisyydestä mittarissa.. O-ou! queen1 Viettäkäähän tekin kiva lauantai ja nauttikaa kauniista ilmasta, jos sellainen on teidän paikkakunnallenne suotu! :-)

 Palaillaan taas, heippodei!

16 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä! :) ihana takki!!

  VastaaPoista
 2. Onnea mussukka<3 oot niin uppee! Mä sain ihan samanlaisen kortin viime synttäreinä, ihan paras;) Illalla nähdäään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus <3 Illalla nähään, nimenomaan;)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Paljon Onnea sulle! :-)

  VastaaPoista
 4. Myöhäset onnittelut! Ihana takki sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen onnitteluistanne! Kiitos kaunis :)

   Poista
 5. Myöhäiset onnittelut täältäkin! Upea takki ja kauniina kuvia sustakin jälleen :-)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut!
  Meidän perheessä vanhemmat laittoi aina illalla synttärisankarille aamua varten valmiiksi pöydälle lahjat ja kortin (pöytä oli koristeltu hienolla pöytäliinalla ja lahjojen ympärillä oli karkkeja jne), jotta synttärisankari voi herätä mihin aikaan haluaa :) tämmöinen järjestely sopisi varmaan teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sika hyvä idea, tota voisin ehdottaa toteutettavaksi jatkossa :-) Tollaseen olis kiva herätä. Kiitokset onnitteluista!

   Poista