perjantai 23. tammikuuta 2015

Kaikki ei mene aina niin kuin haluaisi

ikkuna1 ikkuna4 ikkuna ikkuna3 ikkuna2 Eilen oli koulussa ihan kiva päivä. Hommailtiin muun muassa meidän uutta projektia, juotiin kahvia ja makoiltiin fatboy-kasassa. Ah, ihanan iisiä. Odotin innolla pääseväni koulusta, kun mulla oli kivaa ohjelmaa tiedossa - olin nimittäin voittanut sisäänpääsyn Stella McCartney for Adidas- lanseeraustilaisuuteen. Olin pyytänyt siskoa seuralaisekseni ja meidän piti lähteä suht pian mun koulustapääsyn jälkeen. Siinä lähdön suulla kuitenkin mun mahassa alkoi tuntua kummalta ja olo vain huononi vaikka nukuin pienet päiväunetkin. Olin ihan varma, että muhun iskisi oksennustauti, jota on nyt ollut paljon liikkeellä. Kyynel silmässä soitin siskolle ja peruin koko jutun. Siinä sitten ilta meni vähän muissa merkeissä - sohvalla maatessa ja telkkaria katsoessa. Onneksi olo sitten helpottui ja huokaisin helpotuksesta kun en ainakaan toistaiseksi ollut sairastunut mahatautiin. Tiedä sitten mitä se oli.

Ai että mua harmitti, kun en päässytkään tilaisuuteen. Olis kerrankin ollut jotain normaalista arjesta poikkeavaa ja vieläpä tollainen tilaisuus, joka olisi kiinnostanut mua ihan hirveesti! Ärsytti ihan törkeesti, mutta tällasille jutuille vaan ei voi mitään.. Toivottavasti pääsen joskus toiste vastaavanlaiseen tilaisuuteen.

Kohta lähdetään kuntosalille ja sieltä jatkuu ilta sitten töiden merkeissä. Hyvää viikonloppua vaan kaikille :-)!

2 kommenttia:

  1. Näytät jotenkin tosi onnelliselta näissä kuvissa! :) ja oon niin kade noille sun hiuksille! Miksei itelläki vois olla noin paksut ja tuuheat hiukset!! Plööh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika onnellinen mä oon hih:) Aika läppä kun just ennen kuvien ottoa valittelin miten lätän näköset mun hiukset on ja ei mielestäni olleet yhtään hyvin :'D Kiitos kuitenkin!

      Poista