maanantai 12. tammikuuta 2015

My Bucket List

Mulla on kova matkakuume, kovempi kuin aikoihin.. Haluaisin päätä johonkin lämpimään, heittää aivot narikkaan ja relata seuraavan vuoden edestä. Juoda drinkkejä rannalla katsellen auringonlaskua, uida lämpimässä merivedessä samalla kun aurinko porottaa päälakeen, tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuuriin, rikastuttaa itseäni uusilla kokemuksilla. Tätä fiilistä ei sitten yhtään helpota se fakta, että mun Instagramin feed on täynnä erinäisten ihmisten lisäämiä kuvia Thaimaasta, jossa on näin äkkiseltään laskettuna seitsemän kaveria ja siihen vielä kaikki julkkikset ja bloggaajat päälle. Eiiiii kyrsi! Minkäs teet, kun pitkään aikaan ei ole varaa lähteä yhtään minnekään Viroa kauemmaksi. Päätin siis kääntää veitsiä haavoissani ja kirjoittaa tänne tällaisen Bucket Listin, joka liittyy matkustamiseen. Katsotaan mitä löytyy!

tb3

1. Herää paratiisista. Haluan herätä rantabungalowista ja silmäni avattua nähdä kirkkaan sinisen meren ja valkoisen hiekan. Poikaystävä siinä vierellä ei olisi pahitteeksi. Aamupalaksi nautittaisiin tuoreita hedelmiä ja hengattais terassilla bikineissä.

tb7

2. Lähde Jenkkeihin ja käy tsekkaamassa Grand Canyon. Tämä on ollut mun unelmana jo niin pitkään kuin vaan muistan, enkä osaa sanoa miksi. Jokin siinä paikassa kiehtoo mua ihan älyttömästi, enkä saa tätä unelmaa mielestäni. Sinne on joskus pakko päästä! Olen kuullut hirveän paljon siitä, kuinka sen paikan kokoa ei voi käsittää kuin vasta paikan päällä. Mua ei niinkään kiinnosta New York (okei, en pistäis pahitteeksi jos sinne pääsisin..), vaan haluan nähdä tollasia oikeita vaikuttavia paikkoja. Toinen esimerkki vois olla Niagara Falls.
  tb5

3. Lähde Pohjois-Norjaan seikkailemaan. Tämä on toinen, jonka olen aina halunnut tehdä. Etelä-Norjassa olen käynyt ja ihastuin jo niihin Vuonomaisemiin, joten haluaisin kokea saman vielä pohjoisessa. Fiilis on siellä todennäköisesti ihan erilainen. Uhh, menee ihan kylmät väreet kun ajattelenkin miten hienoja valokuvia sieltä voisin saada!

tb2

4. Lähde Kreikkaan. Olen lapsena käynyt Kreetalla, mutta sen jälkeen en ole niihin maisemiin päässyt. Haluaisin ensi kesänä ottaa äkkilähdön esimerkiksi Kosille, josta olen kuullut paljon hyvää. Ne maisemat kiehtoo mua todella paljon ja se ei onneksi olekaan matkakohde kalleimmasta päästä. Mulla on aina ollut myös haaveena päästä häämatkalle Santorinille, hihii. Poikaystävä on kans kuullut tästä kyllästymiseen saakka, hups..

tb8

5. Ota äkkilähtö. Kompaten edellistä kohtaa, tää on munkin joskus pakko tehdä. Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka vaan voivat ottaa äkkilähdön jonnekin. Mulla on aina lomat menneet sen mukaan miten olen pyytänyt, enkä ole kuitenkaan osannut pitää loma-aikaa tyhjillään mahdollista äkkilähtöä varten. Ensi kesänä (jos rahatilanne sallii) toivon että tämä idea ottaisi vihdoin tuulta alleen! Miten siistiä olis tänään varata matka ja huomenna lähteä? Tosi siistiä!
  tb1

6. Tee enemmän rantalomia. Kaupunkilomia on nyt tullut tehtyä tässä aika paljon, varmaan siksi kun ne on helppo toteuttaa mihin vuodenaikaan tahansa. Tykkään kaupunkilomista, ehdottomasti, mutta mulla on liian vähän muistikuvia siitä miltä tuntuu vaan hengailla bikineissä aamusta iltaan ja ruskettua ja juoda limua ja käydä illalla tunnelmallisissa ravintoloissa syömässä. Haluisko joku sponssata mulle ensi kesän Kosin reissun? Anyone?
  tb4

7. Opettele uusi kieli. Tämä liittyy siihen, että rakastan Espanjaa kielenä sekä maana, joten haluaisin osata kommunikoida maassa maan tavalla Espanjassa lomaillessani. Siellä onkin tullut käytyä muutamaan otteeseen ja aina on harmittanut, kun en ole osannut kieltä puhua. Olin itse asiassa ilmoittautunut Espanjan kurssille tälle keväälle, mutten mahtunut mukaan. Olin ihan innoissani, että saan vihdoin aloittaa opinnot, mutta ei. Ei vielä, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa!
  tb

8. Muista, että vaikka palaat lomalta rutiköyhänä takaisin, olet taas rikkaampi kuin koskaan aikaisemmin.


Semmosia juttuja sisältää mun Bucket List! Haaveita on varmasti paljon enemmänkin, mutta tässä sellaiset jotka tulivat ensimmäisenä mieleen. Minkälaisia matkustamiseen liittyviä haaveita teillä on? Kiinnostaisiko teitä toinen Bucket List, jossa kertoisin yleisiä haaveita elämälle? Kuvat on sekalaisesti viime kevään ja toissa kesän ulkomaan reissuilta.

9 kommenttia:

 1. Todellakin kiinnostaa toinen bucket list postaus! :-) Myös videopostaukset on mun mielestä mahtavia, miten olisi vaikka päivä videolla, miltä kuulostaisi? ;D

  Oon lukenu sun blogia aika kauan, ja myös sun siskon (Kirsikan?) blogia seurailin silloin kun hänellä oli blogi! Onko Kirsikalla (oletan että nimi oli se hih) enää blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla että kiinnostaa! Päivä videolla onkin ollut mielessä ja aion toteuttaa sen heti kun hyvä tilaisuus siihen löytyy. Mieletöntä, oot siis varsinainen vanhan koulukunnan lukija ;-) Kirsikalla (kyllä, muisit oikein) ei ole enää blogia, ei ollut oikein hänen juttunsa. :( Ihanaa, että oot pysynyt mukana mun jutuissa näinkin pitkään! <3

   Poista
 2. Hahaha nauroin tolle ykköselle ku ihan ku hengailisitte poikaystäväs kanssa molemmat bikineissä ;D Ehottomasti toinenki tämmönen postaus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, niimpä en tajunnutkaan ;-D En jaksa korjata, annetaan muillekin naurua! Pidetään mielessä:)

   Poista
  2. Joo älä korjaa! Sain päivän naurut :D

   Poista
 3. Matkakuumetta pukkaa täälläkin vaikka vietinkin jouluna kaks viikkoa abudhabissa heh! Ihana postaus :) ja joo innolla ootan toistakin bucket listia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no sulla ei oo kauaa edellisestä matkasta! Olinhan itsekin marraskuussa Englannissa, mutta nyt kaipaisin johonkin lämpöiseen.. Ehkä uutta Bucket Listia tulossa lähiaikoina ;-)

   Poista
 4. Jotenkin siun blogista tulee aina iloseks, tosi positiviivista meininkiä siulla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi mukava kuulla! Pyrin pitämään blogissa positiivisen ilmapiirin, koska negatiivisia asioita löytyy jo muutenkin ihan tarpeeksi :-)

   Poista