torstai 15. tammikuuta 2015

Shopping vibes

Heippa tyypit! Ajattelin tulla esittelemään mun viimeaikaisia ostoksia. Suurin osa niistä on kirpparilta, kun kävin eilen Fidassa ja sen jälkeen mentiin vielä kaverin kanssa Tapiolan Toiseen Kierrokseen. Suosittelen käymään kirppareilla, allekirjoittanut on löytänyt niiltä usein niin huikeeta kamaa että oksat pois! Lähiaikoina on tosin tullut käytyä niillä paljon vähemmän, kun Helsingin paras kirpputori Valtteri sulki ovensa pari vuotta sitten. Siellä kävin todella usein ja se oli nuorempana lähes joka viikonloppuinen ohjelmanumero. Nykyään kiertelen usein Fidoja ja sen lisäksi itsepalvelukirpputoreja, mutta UFF:it mulla on boikotissa ryöstöhintojen vuoksi. Tulee aina vaan ärsytys kun välillä on käynyt siellä katselemassa vaatteita, kun monet normaalit paidat saattaa hyvin maksaa 10 euroa ja neuleita saa hädin tuskin alle 15 eurolla. Mutta onneksi olen nyt löytänyt täältä Espoosta yhden hyvän kirpparin (Toinen Kierros) ja on ainakin vielä toinenkin hyvä Mankkaalla (Akseli). Kertokaa ihmeessä jos tiedätte muita hyviä kirpputoreja pääkaupunkiseudulla :-)

Löytyykö sieltä muita ahkeria kirppistelijöitä?kuteit2 kuteit1 Olen pitkään himoinnut erilaisia kimonoita, mutta en ole raaskinut ostaa niitä niiden epäkäytännöllisyyden takia. Tai no, en usko että talvella tulee tollasille kauheesti käyttöä, että ehkä enemmänkin kesäisin. Tämän yksilön bongasin Boohoon nettikaupasta pilkkahintaan (taisi olla alle 10 euroa), joten päätin vihdoin toteuttaa tämän unelman hah! Musta toi on niin ihana ja yllätyin siitä, että toi on oikeesti todella mukava päällä ja ei ollutkaan sellaista ihan ohutta ja silkkistä materiaalia niin kuin useimmat on. kuteit4 kuteit3 Hattu löytyi kirpparilta kolmella eurolla. Kolmella!! Olen pitkään himoinnut viininpunaista huopahattua ja olenkin sellaisia pariin otteeseen kaupoissa sovitellutkin, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Nyt kun kaveri bongasi tän eilisellä kirpparikierroksella, sanoin heti että "Mä otan ton jos sä et ota!!". Nää on ihan huippulöytöjä tällaset, mitä olis joka tapauksessa jossain vaiheessa tullut hankittua. Onko teidän mielestä noi huopahatut muuten ympärivuotinen trendi vai sopiiko vaan kevääseen/syksyyn? En osaa muodostaa omaa mielipidettä, et onko ihan tyhmän näköistä jos käyttäis talvellakin.. Nää on taas näitä mun ihme kriiseilyjä!

Farkkupaitakin löytyi samaiselta kirpparilta. Tästä tuli kertaheitolla mun suosikkipaita! Olen nyt innostunut käyttämään erilaisia kauluspaitoja  ja tää oli vielä ihan täydellisen värinenkin! Tämä maksoi neljä euroa.kuteit5Käytiin Jyskissä ja siellä oli ihan hullut alennusmyynnit. Vaikka mitä hyvää kamaa pilkkahintaan! Tämäkin taulu maksoi vain alle kolme euroa. Siis mitä?! En kyllä edes puolta sekuntia miettinyt otanko mukaan vai en, sopii vielä super hyvin juuri tuohon meidän ikkunalaudalle. Kaveri löysi sieltä upeat sisustustikkaat vaan kahdella kympillä. Kannattaa käydä tsekkaamassa alennukset sieltä! kuteit Olen pienen ikuisuuden metsästänyt itselleni mukavaa flanellipaitaa ja vieläpä jotain kivan väristä. Vihdoin löysin sellaisen Fidasta viidellä eurolla! Tää on just sellainen rento niin kuin kuvasta näkyykin. Rentoina koulupäivinä vaan tää ja lempparifarkut päälle niin mukava fiilis taattu koko päiväksi! Ainoa huono juttu vaan, että tästä puuttuu tosi monta nappia ja yksi lisää lähti vielä täällä kotona sählätessä. Nyt siinä on jäljellä enää pari hassua nappia. Täytyykin ruveta napin ompeluhommiin..

Miltäs näyttää ostokset? Tykkäättekö te tällaisista esittelypostauksista? :-)

8 kommenttia:

  1. Ootpa kyllä tehny kivoja löytöjä! Rakastuin ihan tuohon valkoseen kimonoon, ihan hullun nätti! Ja tuo taulu on kans tosi ihana :) Mie ainakin tykkään näistä esittelypostauksista, näitä on aina yhtä kiva lukea :)

    VastaaPoista
  2. Ihana hattu ja muutenkin hienoja löytöjä! Kirppareita on kiva kierrellä silloin kun on aikaa, ja ostelen sieltä mm. sellaisia vaatteita, joita en haluaisi uusina ja isolla rahalla ostaa vaatekaupasta, esim. kivannäköisiä keinokuiturytkyjä. Helsingissä vaan tuntuu kivat kirpparit olevan vähän kiven alla tai ainakin mun tietämykseni ulkopuolella. Kaivarin kanuuna on jees, tosin siellä tulee kyllä paljon ylihinnoteltua kamaakin vastaan. UFFeilla kannattaa käydä euron päivien aikaan, etenkin niinä ensimmäisinä päivinä, kun kaikki tuotteet on 7 tai 5 euroa. Silloin on paremmat tsäänssit, että on vielä paljon hyvää tavaraa jäljellä (viimeisinä 1 ja 2 euron päivinä kannattaa bongailla kasarineuleita, sortseiksi leikattavia farkkuja yms). Viimeksi säästin parisataa euroa, kun löysin kaksi uudenveroista talviulkoilutakkia kappalehintaan 7 euroa, ja syksyllä ostin 20 eurolla viisi kivaa neuletta, joista kaksi merinovillaa. Ja mäkin löysin femmalla ihanan flanelliruutupaidan! :D Mut euron päivien ulkopuolella UFFin hinnat on kyllä välillä ihan törkeät, kun ottaa huomioon, että auttamisen lisäksi päämääränä on saada ne vaatteet kiertoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, multa vaan aina menee ihan ohi ne Uffin alet..:( Kaivarin kanuuna on kans ihan jees mutta kalliit hinnat on miinusta ja en tykkää siitä kun se on jotenkin tosi sekava ja kaiken lisäks mulle aika pitkän matkan päässä.. Täytyy tsekkailla seuraavia aleja uffilla, kiitos vinkistä :-)

      Poista
  3. Me ollaan poikaystävän kanssa ihan hulluja kirppiskiertelijöitä nykyään! Vielä vuos sitten en ois ikinä ostanu kirpparilta mitään, mutta nyt oon huomannu että ne parhaat löydöt tekee nimenomaan kirppareilta!! :) akseli on ihan lemppari, samoin toinen kierros ja tykätään myös käydä kaivarin kanuunassa, vaikka siellä on usein liian kalliit hinnat..Espoonlahdessa oli myös uus kirppari, mikä vaikutti ihan hyvältä :) kauheen moni ei vaan taida olla vielä löytäny sitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tulee hyvä fiilis kun löytää uudenveroista kamaa ihan halvalla! Tänään meen testaamaan sen Akselin, saa nähä millanen se on:-) Täytyy ottaa selvää millanen se Espoonlahden kirppari on, kiitokset vinkistä:-)

      Poista
  4. Toi "kimono" on ihan älyttömön kiva :) Sopii ihanasti tuohon kukkapaitaa ja voin kuvitella että just kesällä ihan täydellinen!

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Vau, tosi kivoja löytöjä! :) Tykkään kyllä lukea ostospostauksia! Toteuttelen niitä itsekin aina välillä :) Täältä löytyy kans yks kirppisharakka, pyrin käymään kerran kuukaudessa tai parissa kuukaudessa kirppistelemässä, ja aina tekee löytöjä!

    VastaaPoista