tiistai 27. tammikuuta 2015

tuesday blues

mop1 mop2 mop Nää on taas niitä päiviä. Kaikki tuntuu olevan huonosti, vaikka tosiassa mikään ei ole huonosti. Eilen oli ihan päinvastainen päivä, kun olin innoissani uudesta yritysjuridiikan kurssistani ja koulussa oli muutenkin hauska päivä. Tänään taas hautauduin aamulla sänkyyn ja itkin kuinka ei huvittaisi ollenkaan nousta sieltä. Olo oli täysin paska, sitä mitenkään kaunistelematta. Pahinta siinä oli se, etten todellakaan tiennyt mistä se olo johtui. Ei tehnyt mieli puhua kellekään, ei edes huvittanut ottaa puhelinta käteen ja olla yhteydessä kehenkään. Kaipa tää on tätä hormonimyrskyä, joka silloin tällöin iskee tielle.. Kun olin tarpeeksi masistellut, päätin ryhdistäytyä ja lähdettiin poikaystävän kanssa salille. Tehtiin yhdessä jalkatreeni ja oli virkistävää tehdä liikkeet toisen ohjelman mukaan, sain vähän vaihtelua! Toki vaihtelen omiakin liikkeitäni, mutta tässä oli pari uutta laitetta mitä olen aiemmin karttanut. Olette pyytäneet jalkatreenistä postausta, yritän toteuttaa sen mahdollisimman pian! Kohta aletaan tekemään pulled pork- ciabattoja ja sen jälkeen lämmitetään saunaa. Vieläkin vähän alakuloinen fiilis, mutta kyllä tää tästä! Sali teki onneksi tehtävänsä ja mieli kohosi heti korkeammalle :-)

Mikä teitä piristää parhaiten, kun olette surullisia? 

4 kommenttia:

 1. Et ole ainut joka masistelee! Musta tuntuu,että kuluneen 30 päivän aikana olen masistellut enemmän kuin laki sallii :D yleisesti ottaen ystävien ja poikaystävän näkeminen tekee hyvää mielelle. Nyt aloitin myös kaksi uutta harrastusta,joten toivottavasti sekin kohentaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi. Onneksi nää on usein vain ohimeneviä vaiheita:) Tsemppiä sulle, uudet harrastukset piristää varmasti!

   Poista
 2. Feel ya! Treeneissä oli onneks kivaa ja sen jälkeen on ollut nyt ihan hyvä fiilis. Aikaisemmin päivällä makasin vaan sängyssä ja tirautimpa parit itkutkin siinä taas vaihteeks...:D Huhhuh ihan oikeesti, en kestä mun tunnemyrkyjä kohta enää XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk feel you my friend.. Kyllä tää tästä, emmäkää jaksais enempää tätä sekoilua :-D

   Poista