sunnuntai 8. helmikuuta 2015

08/02/2014

viuh1 viuh10 viuh9 Moikka! Tässä nyt läjäpäin kuvia mun viikonlopulta, joka on ollut aika työntäyteinen. Perjantaina ja lauantaina olin iltavuorossa ja molemmat päivät oli super kiireisiä ja viimeiset asiakkaat piti lähestulkoon työntää ulos aukioloajan päättyessä. Normaalisti näin ei ole, eli kiire teki tehtävänsä. Plaah, ei niinkään rauhallinen tai rentouttava viikonloppu. Onneksi olen siitä huolimatta ehtinyt nauttia hitaista aamuista, hyvästä aamupalasta ja olenpahan pari jaksoa Weedsiäkin ehtinyt katsomaan.viuh6 viuh5 Tänään oltiin pitkästä aikaa kirppistelemässä Kattilahallin kirpputorilla. Jonoa riitti taas ihan hulluna, mutta onneksi päästiin nopeasti sisään ovien avauduttua. Ei olisi kiinnostanut jäädä jonottelemaan siihen jäätävän kylmään myrskytuuleen, joka on tänään puhaltanut vähän liiankin voimakkaasti. Porukkaa riitti sisälläkin ja myyjiä oli hurjasti! Myynnissä oli tosi hyvälaatuista tavaraa ja ihan kohtuuhintaankin, pointsit siitä! Katsoin vierestä, kun eräs myyjä heitti Zaran tikkisaappaille hinnaksi euron, oikea asenne haha! Itse ostin mustan tekonahkarepun ja yhden aika perus topin, eli saalis jäi aika pieneksi. Löysin kyllä aika paljon kaikkea kivaa, mutta olen tullut aika harkitsevaksi kirppistelijäksi(kin). En halua vaatekaappiini enää yhtään 'ihan ok' vaatteita, niitä on tullut hamstrattua ihan tarpeeksi aiempina vuosina.

Suosittelen lämpimästi tuolla kirpparilla vierailua, tulevia päivämääriä löytyy Facebookista hakusanalla 'Kattilahallin kirpputori'.
viuh3 viuh
viuh8viuh4 viuh7 Illan ohjelma on elokuvan katsomista herkkujen kera. Tänään ollut ihan naatti fiilis, johtunee ihan yksinkertaisesti vauhdikkaasta viikosta. Ihana vaan rentoutua tulevaa viikkoa varten.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :-)

1 kommentti:

  1. Oi kuinka ihana blogi sulla! Kaikki on niin kaunista: kuvat, ulkoasu, teksti... Harmi, kun en ole aikaisemmin sun blogiin törmännyt. No parempi myöhään kun ei milloinkaan! :))

    http://outtamyheart-sara.blogspot.fi

    VastaaPoista