lauantai 28. helmikuuta 2015

Keksin omia kirosanoja

Olen pari kertaa kirjoittanut tänne faktoja itsestäni ja käsittääkseni olette tykänneet niistä postauksista. Päätin nyt tällä kertaa koota yhteen vähän erikoisempia faktoja ja seikkoja itsestäni, mukana myös muutama outo tapa. Täältä pesee! byy

1. Mulla on harvinainen tuuri joutua lähes aina satunnaistarkastukseen lentokentän turvatarkastuksissa. Tiedättekö, kun ne valitsee ehkä aina joka kymmenennen henkilön syyniin ja tarkistaa koko laukun sisällön yms? Oon nyt ainakin neljä kertaa peräkkäin joutunut tähän satunnaistarkastukseen ja kerran mut passitettiin jollekin ihan eri linjastolle, jouduin ottamaan kengät pois ja mut työnnettiin jonnekin ihme koppiin :-D Tästä onkin jo muodostunut läppä kavereiden kesken..

2. Jos toiseen käteeni tulee likaa, en pysty pestä vaan sitä toista kättä vaan mun on aina pakko pestä molemmat kädet. Musta yks maailman inhottavimmista tunteista on kuivata käsiä, joista vaan toinen on märkä!

3. Oon tosi fanaattinen tarkastamaan mun laukkua ja taskuja, että onko mun puhelin ja lompakko tallessa. Vaikka en olisi ollut missään tilanteessa, jossa ne olisi voitu varastaa, saatan tarkistaa niiden olemassaolon muutaman kerran ihan pienen ajan sisällä. Välillä tää on tosi ärsyttävää kun en pysty rentoutumaan esimerkiksi ruuhkaisissa tilanteissa. byy2

4. Kun olin tokalla luokalla ja joku kaveri oli kylässä, tykkäsin juksata niitä aina milloin mistäkin. Esimerkiksi jos joku kysyi "Saanko ottaa vettä?", vastasin ihan pokkana että "Sori ei saa, kun iskä sano et meil on ollu niin iso vesilasku.." Siihen kaveri on vaan et "Okei..". Sit vähän ajan päästä sanoin että tietysti saa ottaa ja sit se oli kauheen hauskaa. Musta oli kiva kattoa kavereiden reaktioita tällaisissa tilanteissa :-D

5. Yksi häiritsevimmistä tavoistani on askelten ja portaiden laskeminen. Aina kun kuljen portaita, lasken askeleet automaattisesti. Samoin kävellessä huomaan yhtäkkiä laskevani askeliani ja luvut heittelee ihan sekaisin, eli en periaatteessa laske niitä. Esimerkkinä saatan olla jossain 20 askeleessa ja yhtäkkiä 500 askeleessa. Ei mitään hajua, miksi teen näin, mutta hiton ärsyttävää se ainakin on! byy1

6. Nukun aina halityynyn kanssa. En osaa nukahtaa ilman sitä! Välillä yökyläpaikoissa on tosi hankalaa saada unta, kun ei ole halityynyä saatavilla :-D Poikaystävä on aina nauranut mulle tästä tavasta ja lähiaikoina oon öisin havahtunut siihen, että se on varastanut halityynyn multa omaan syleilyynsä haha! Näin ne tavat tarttuu.

7. Mulla on kuulokkeet aina oikeissa korvissa, eli R oikeassa ja L vasemmassa. En ikinä pystyisi laittamaan niitä vääriin korviin, inhottavaa!

8. Keksin usein outoja kirosanoja välttääkseni kiroilun (joka on mun korvaan tosi ruman kuuloista). Jos oon esimerkiksi sanomassa jotain sanaa, muutan sen loppuosan joksikin ihan ihmeelliseksi. Tässä esimerkkejä: Helvetti=Helleryyni, Paska=Passeli, Vittu=Vitjanpeppu :-D Nää naurattaa mua aina yhtä paljon ja mua naurattaa kirjottaa tätä tekstiäkin nyt haha.

9. Mä vihaan käärmeitä. Ei oo mitään niin inhottavaa kuin sellaiset luikertelevat sihisijät. En pysty katsomaan käärmeitä edes telkkarista ja Korkeasaaressa käärmeterraariot täytyy kiertää superkaukaa. Musta ne on vaan niin iljettäviä ja ällöjä! Joskus nuorempana sain ottaa erään tuutn viljakäärmeen käsien varaan ja sitten se lähti luikertelemaan mun housujen vyölenkkeihin, menin ihan paniikkiin ja se oli yks ahdistavimmista tilanteista ikinä. Varmaan sen jälkeen tullut sellainen kammo kaikkiin käärmeisiin.

10. Mä en tykkää aamulla syödä puuroa ja juoda kahvia samaan aikaan, koska mulla tulee kauhean kuuma. Mun pitää ensin syödä puuro ja vähän ajan päästä vasta juoda kahvi, koska muuten mulla alkaa valua hiki valtoimenaan, mun kroppa näköjään kuumenee vähän liikaa niiden kombosta :-D Tääkin on oikeesti tosi ärsyttävää, koska mielellään nauttisin ne samaan aikaan..

Kertokaa jos teiltä löytyy jotain samantapaisia outoja tapoja/tottumuksia! Mulla oli aika hauskaa näiden listaamisessa ja tätä postausta kirjoittaessa, koska tajusin miten outoja tottumuksia mulla oikeesti on :-D

6 kommenttia:

 1. Hahah en pysty lopettaa nauramista tolle fakta neloselle :---D Ja mulla sama juttu ton fanaattisuuden kanssa, mutta silti onnistun hävittämään tavaroita tasaisin väliajoin ! Ihana blogi, jään ehdottomasti seurailemaan :-)

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo urpo lapsi oon ollu :-D Kiitos paljon, tervetuloa seurailemaan<3:)

   Poista
 2. Haha ihania :-D Mä pystyn niin samaistumaan tohon kuulokkeiden pitoon ja käärmeiden vihaamiseen, ei oo oikeesti mitään ällöttävämpää kuin ne luikertelevat limanuljaskat! Tee ihmeessä lisää tälläsiä, musta nää on ihan loistavia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyi sanos muuta! Ja en kyl ymmärrä miten niitä kuulokkeita voi pitää väärissä korvissa :-D kiitos paljon, pidetään mielessä!

   Poista
 3. Tää oli kyllä superhauska postaus! :) Ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Ilahduttavaa kuulla, että ootte tykännyt - kiitos! :-)

  VastaaPoista