sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Herkkupeput

bryns1 bryns2 bryns3 bryns bryns4
Tänään käytiin piitkästä aikaa hemmottelemassa makunystyröitä Fazerin brunssilla. Long time no see, edellisestä kerrasta taitaa olla monia monia kuukausia aikaa! Oli viikon kohokohta, kun päästiin siskon ja serkun kanssa syömään hyvää ruokaa ja rupattelemaan polttavimmat puheenaiheet läpi. Oli niin hyvää jälleen kerran! Mun ehdoton lemppari tolla brunssilla on caesar- salaatti, joka ei koskaan petä. Hyvänä kakkosena tulee karjalanpiirakat ja munavoi. Mun tosin pitäisi testata jotain muitakin brunsseja kun vaan pelkästään tätä yhtä samaa kerta toisensa jälkeen. Onko teillä suositella jotain hyviä brunsseja? 

Päivä alkoi herkuttelulla, joten yritän vielä tänään päästä kiinni energisempään rytmiin. Illalla käydään salilla ja tehdään hyvää iltapalaa. Huomenna suunnataankin heti aamusta Tallinnan minilomalle - yövytään yksi yö kivassa hotellissa ja pääasiallinen tehtävä on ihan vaan rentoutuminen. Siitä sitten lisää myöhemmin, nyt ei oikein teksti luonnistu niin jätetään se myöhemmälle :-)

Sunnuntait kaikille sinne ruudun toiselle puolen!

8 kommenttia:

 1. Oon käynyt kerran Helsingissä brunssilla Kallion Oivassa ja voi sitä ihanan ruuan määrää! Oivalla on kuulemma ihan pitkä historiallinen taustakin, tosi viihtyisä paikka :) muistaakseni jotain 15-20e se maksoi ja todellakin suosittelen :) mut täytyy kyllä testata tuo Fazerkin joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, kuulostaa hyvältä! Täytyy pitää mielessä tuo:) Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Minkähintainen toi fazerin brunssi on ja mitä kaikkea sieltä löytyy?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kakskymppiä, sisältää paria eri salaattia, leipiä, croissantteja, eri leiväntäytteitä, nakkeja tms, paahtoleipää ja hilloja, lettuja ja täytteitä niihin ja sit on vielä muutamaa eri kakkua ja juustoja jälkkäriks:)

   Poista
 3. Fasun tarjonta ei petä kyllä koskaan, mutta eipä myöskään Sandron, joka sijaitsee ainakin Kalliossa ja mun tietojeni mukaan myös jossain muualla Helsingissä :-) Ihan törkeen hyvä brunssi, eikä hintakaan oo ihan päätä huimaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sandrossa onkin pitänyt vierailla jo pienen ikuisuuden ajan, mutten oo saanut koskaan aikaiseksi. Maybe someday!:)

   Poista
 4. Hei mulla ois sulle haaste mun blogissa :)
  http://beatasandell.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, mutta mä olen jo pari kertaa aiemmin tehnyt ton haasteen :( Eli jätän väliin tällä kertaa!

   Poista