tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sis. Deli+Cafe

weegee1 weegee9 weegee7 weegee4 weegee6 weegee5 weegee weegee8 weegee2 kuvat minusta otti Laura!

Ihanaa tiistaita ruutujen sille puolelle! Mun päivä on kulunutlepposissa merkeissä, kun koulusta oli vapaata. Vaikka yöunet jäi vähän lyhyiksi ja heräsin (taas) ihan yliaikaisin auringonvalon takia, oon ollut aika pirteenä koko päivän. Kävin aamulla koululla palauttamassa yhden kirjan ja siinä samalla kävin syömässä. Ah, on tää opiskelijaruokailu opiskelijoiden taivas kun ei tarvitse väsätä aina lounasta kotona - maailman helpointa vaan mennä tohon lähelle koululle syömään haha! 

Koululla hengailun jälkeen kävelin Tapiolaan ja mentiin Lauran kanssa Sis. Deli+Cafeen lukemaan huomista englannin tenttiä varten. Kerrattiin vähän sanastoa ja laura teki yhtä palautettavaa tehtävää. Siinä sivussa juotiin super herkulliset mantelimaitoon tehdyt cappuccinot ja saatettiinhan me siinä vähän juoruillakin samalla ;-). Miten miellyttävää onkaan opiskella tuollaisessa ympäristössä, eikä koulussa tai kotona yksinään? Pitäisi useammin vaan saada aikaiseksi ottaa kamat mukaan ja lähteä inspiroivampaan ympäristöön. 

Mitä teille kuuluu muruset?

7 kommenttia:

 1. Voi miten kiva fiilis näissä kuvissa! :-)

  VastaaPoista
 2. #vainduunijutut XD Oot ihana, nättejä kuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duunii pakko painaa hei... XD Kiitos kuvaajalle <3

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia noi tuolla kahvilassa otetut! Ja muutenkin kivoja kuvia ja toi sun mekko on ihana!! Mistä se on? :) Ps. sun hiukset.... niin upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! Mekko on alunperin hennesiltä, mutta ostin sen itse kirpparilta joten en tiedä myydäänkö noita enää.. Kannattaa käydä kurkkimassa, toi vaikuttaa semmoselta suht perus mallilta että luulis löytyvän :-)

   Poista
 4. Ihana tunnelma näissä kuvissa. Ja oot kyllä ihan oikeessa, maisemanvaihdos auttaa opiskelussakin :)

  VastaaPoista