maanantai 27. huhtikuuta 2015

Bloggers Inspiration Day

Moi! Eilen vähän lupailin, että tuun höpöttämään erikseen vielä blogipäivän kulusta ja olenkin täällä nopeammin kuin uskoinkaan - paskan maanantaiaamun voi onneksi hyödyntää edes jotenkin. Tosiaan tää päivä ei alkanut ihan toivotulla tavalla kun yöunet jäi minimiin ja tentti ei mennyt kauhean hyvin. Mikä siis parempaa, kuin kurkata vielä hetkeksi aurinkoiseen Helsinkiin ja kuplivan juoman pariin?

Päivätapahtuma järjestettiin Kampin yläkerrassa sijiatsevassa Maxine- ravintolassa. En edes tiennyt tämän ravintolan olemassaolosta ennen tätä päivää! Yökerho Tiger sijaitsee suoraan alapuolella ja siellä on kyllä tullut virailtua. Tää ravintola oli tosi siisti ja tyylikäs ja mielestäni juuri sopiva tämänkaltaiselle tapahtumalle.
bid8 Maisemissa ei ollut valittamista! Tervetulodrinkiksi vähän Fresitaa, jonka halusin vaan ton söpön mansikan takia. En koskaan muista, etten pidä tosta juomasta hah.bid4 Ihana Heidi, jonka kanssa nähtiin piiiitkästä aikaa! bid2 Mitä tapahtuu, kun kymmeniä bloggaajia pistetään saman katon alle? Armotonta valokuvaamista ja estotonta poseerausta! On kyllä aina yhtä vapauttavaa, kun tällaisissa tapahtumissa ei tarvitse yhtään häpeillä kameran kanssa heilummista turhaakin turhempien kuvauskohteiden parissa, koska kaikki muut ympärillä tekee ihan samaa! Tää oli hauska tilanne, josta varmasti moni sai kivan kuvan Instagramiinsa :-) bid1 Tällä porukalla istuskeltiin pitkälti koko aika ja oli tosi hauskaa! Juteltiin, puhuttiin bloggaamisesta, valokuvauksesta ja kaikesta muusta maan ja taivaan väliltä. Mulla tuli ihan mieletön kuume hankkia uusi kamera, kun sain testata omaa objektiiviani Heidin canon 6D- kameraan (Heidi korjaa jos meni malli väärin haha!). Objektiivi oli kuin ihan eri maailmasta mun runkoon verrattuna, nimimerkillä kateellinen.. bid10bid9bid7bid5bidbid3 Mun mielestä päivätapahtuma oli super kiva ja suuri syy sen onnistumiseen oli se, että saatiin hengata niin kivojen tyyppien kanssa! On ihan eri asia ollaanko kahestaan kaverin kanssa jossain nurkassa vai monen ihanan ihmisen seurassa. Käytiin myös kiertämässä erilaisia firmojen standeja ja muutama mielenkiintoinen yhteistyökampanjakin löytyi kotiinviemiseksi. Pakko myös kehua ruokatarjoilua, joka oli mielestäni parempi kuin viime vuonna - monia ihania sormiruokia macaronseista ja muffinseista suolaisiin pikkupurtaviin. Nami!

Viihdyttiin Lauran kanssa tuolla kolmisen tuntia, jonka jälkeen lähdettiin valmistautumaan iltaa varten. Mulla ei ole valitettavsti illasta kuvia omassa kamerassa, mutta jahka viralliset kuvat illasta julkaistaan, jaan ne varmasti myös täällä! Eli (sorry not sorry) juttua illasta on vielä tulossa ihan varmasti lähiaikoina :-)

Olitteko te tuolla tapahtumassa? Mitäs piditte? 

2 kommenttia:

  1. Mua harmitti kauheesti kun jouduin olemaan töissä launtaipäivän, ja pääsin vasta iltatapahtumaan. Luulen, että toi päivätapahtuma oi ollut vielä enemmän mun mieleen, vaikka gaalassa olikin huippukivaa nähdä tuttuja kasvoja ja vaan istuskella kattelemassa muiden upeita asuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettet päässyt päivätapahtumaan! Mulle se on ehkä jopa tärkeempi kun gaala, kun ihmisten kanssa pääsee oikeasti juttelemaan ja näkemään ihmisiä päivänvalossa. Onneksi pääsit kuitenkin gaalaan, siellä olikin upeita asuja ja meininki oli jees :-)!

      Poista