tiistai 21. huhtikuuta 2015

Camel coat

tiilis4 tiilis5 tiilis2 Tänään oli kiva päivä - lyhyt tapaaminen koululla ja väsynyttä läppää sen yhteydessä. Sen jälkeen lähdettiin Lauran kanssa pitkästä aikaa kuvailemaan koulun lähelle - pitkästä aikaa voitiin molemmat olla tyytyväisiä otoksiin! Tuntuu, että liian usein kuvailujen tuotokset on vähän sellaista "no joo, ihan okei, mutta en jaksa enempääkään ottaa"- luokkaa. Tänään oli onneksi hyvä kuvaussessio! Sen jälkeen tulin kotiin syömään lounasta ja luin juridiikan tenttiin. Oikeestaan ainoa aihe, joka mua oikeesti tässä koulussa on superisti kiinnostanut, joten haluan panostaa tenttiin valmistautumiseen. Toivottavasti omistautuminen palkitaan! tiilis tiilis3 tiilis1 kuvat: Laura 

Opiskelun jälkeen päätin hyödyntää tutustumiskorttini Fressille ja varasin jotain vähän normaalista treenistä poikkeavaa - nimittäin vesijumppatunnin! Rakastan uintia ja kaipasin jotain rentoa liikuntaa tälle päivälle, joten miksi ei? Tein salilla ensin tiukan keskivartalotreenin muutamilla leuanvetoharjoituksilla ja eikun vaan vesijumppailemaan! Oli kyllä mielettömän hauska tunti ja naureskelinkin siellä yksinäni kun tunsin joidenkin liikkeiden kohdalla oloni niin kömpelöksi :-D Pääasia, että hauskaa oli ja tunnin jälkeen jäi tosi rentoutunut fiilis. Mua yritettiin kovasti saada sinne Fressille asiakkaaksi, mutta vaikka mun tekis kuinka mieli liittyä sinne, en halua luopua ihanasta ja rauhallisesta Evosta ja mikä tärkeintä - treeniseurasta jota saan poikaystävästä monta kertaa viikossa. Musta ei ole mikään motivoivampaa kuin se, ettei treenaamaan tarvitse lähteä aina yksin! Lähteminen on paljon helpompaa, vaikka olisi kuinka vaikea saada itseään liikkeelle.

Nyt iltapuuhille ja nukkumaan - huomenna taas aikainen herätys. Näihin kuulumisiin, heippa!

4 kommenttia:

  1. Onpa onnistuneita kuvia, näytät niin pirteältä ja onnelliselta :-) Ja hei miten saat sun poikaystävän salille, oma saisi juurikin Fressille sen viikkopassin, muttei vaan jaksa lähtee mun mukaan - plaah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana <3 Onnellinen oon! Ja tota tohon en kyllä osaa vastata, nyt onneks toi toinenkin on innostunut salilla käymisestä ihan kunnolla niin ei tarvi mun enää edes patistaa lähtemään :-D Pyydä sitä kerran sun mukaan niin ehkä se huomaa miten hauskaa se on?:)

      Poista