tiistai 5. toukokuuta 2015

Let's not stay in bed

du1du3dudu4du2 Muutamia kuvia viime viikolta, kun oltiin pyörähtämässä showroomeilla ja juotiin esimerkiksi ihan sika hyviä smoothieita! Esillä oli myös tulevan syksyn mageita mallistoja, kattokaa nyt vaikka noita kenkiäkin! Kuvien makuun mahtuu myös uuden lainakameran testailua, huomenna pääsen vihdoin kunnolla kuvaamaan sillä niin katsotaan millaista jälkeä tulee! Ei tää mun kamerakuume kyllä yhtään ainakaan helpota, kun saa käsiinsä paremman ja laadukkaamman kameran, kröhöm..

Nyt on kuitenkin palailtu arkeen ja mulla toi loppuviikko olikin varsinaista biletystä ja herkuttelua huonoja yöunia unohtamatta. Nyt on ihanaa taas ottaa omista rutiineista kiinni ja eilen pääsin pitkästä aikaa salillekin (oliko viime kerrasta jopa viikko, tuntuu pidemmältä hah!) ja alkaa olla jo parempi fiilis. Oli kieltämättä hauskaa biletystä, mutta nyt saa luvan riittää vähäksi aikaa! Musta on vaan parasta kun syö hyvin ja liikkuu paljon, sillon mä olen parhaimmillani. Huomasin tossa kun oli loppuviikolla joka toinen päivä dagen eftereissä niin ei sitä mitään jaksanut tehdä ja olin vaan kärttynen ja överiväsynyt. Ei kiva!

Nyt sen nimenomaisen arjen pariin, tässä aamiaispöydässä nimittäin yritän kirjoittaa postausta samalla kun hörpin kahvia ja syön puuroa, kohta nokka kohti koulua ja sieltä meen salille. Loppupäivä meneekin isovanhempien luona, kun menen pesemään heidän ikkunoitaan - saa nähdä mitähän siitäkin mahtaa tulla :-D Ihanaa viikkoa ihmiset!

5 kommenttia:

 1. Mitä tossa sun aamupala kulhossa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on ihan vaan munakokkelia - kolme munaa sekaisin pannulla ja avot!:-)

   Poista
 2. Mä katoin että siinä oli kukkakaalia xD mutta vois olla hyvää sekin jotenki kivasti laitettuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä!:D Mut joo kylhän kukkakaalikin on hyvää, mut en kyllä heti söis sitä aamiaiseks;)

   Poista
 3. Onpas hauskaa, että eksyin jälleen sun blogiin. Iski mahdottomat flashbackit kasvoille, haha :D Seurasin nimittäin blogiasi todella ahkeraan joskus muutama vuosi sitten. Jostain syystä seuraaminen silloin jäi, mutta nyt olen löytänyt itseni jälleen takaisin. Kauniita kuvia postaus postauksen perään! :--)

  VastaaPoista