torstai 9. heinäkuuta 2015

Uusia blogeja hakusessa, linkitä omasi!

Moi! Mua kiinnostais tietää, millaisia blogeja te tykkäätte lukea? Kiinnostaako teitä enemmän kauneus- ja muotipainotteiset vai keskityttekö enemmän hienoihin valokuviin tai tekstin sisältöön? Mä tykkään lukea maanläheisiä ja persoonallisia blogeja. Harvemmin enää luen kaikista suosituimpia blogeja, koska ne ovat harmillisesti niin kaupallisia. Mun mielestä hyvä blogi on sellainen, josta näkee kirjoittajan persoonaa pelkkien pinnallisten postausten seasta. Ja tietysti laadukkaat kuvat on plussaa, enkä oikeastaan lue blogeja missä on huonolaatuisia kuvia. Kuvat on mun mielestä kaiken a ja o!
usiIso plussa on myös se, jos kirjoittaja osaa pohtia asioita syvällisemmin. Rakastan erilaisia mielipidepostauksia, joihin voi itse ottaa kantaa. Mielipidepostauskin voi kuitenkin mennä liian överiksi, joten on hyvä jos kirjoittaja pysyy kohtuuden rajoissa, eikä kirjoita juttuja vaan huomion toivossa. Haluaisin itsekin ottaa kantaa erilaisiin asioihin, mutta harvemmin mistään aiheesta tulee kamalan vahvoja mielipiteitä, tai ainakaan siten että niistä voisi tänne kirjoittaa.
Nyt mulla on kuitenkin sellainen olo, että kaipaan taas uutta luettavaa. Nyt on siis mahdollisuus ilmiantaa joku todella hyvä blogi, jossa on mielenkiintoisia juttuja tai sitten voit linkittää oman blogisi mun luettavaksi! Plussaa on, jos blogi on vähemmän tunnettu, eikä se ole täynnä samoja juttuja kuin mikä tahansa muukin blogi. Saatan tehdä lemppareista jonkinlaisen postauksen, mutta en lupaa mitään! Nyt kuitenkin on vaan ideana saada uutta luettavaa tylsien kesäpäivien ratoksi.

Bring it on! 

26 kommenttia:

  1. Jeejee nää on ihan parhaita varsinkin silloin, jos näistä sun suosikeista tulee vielä oma postauskin! Sillon oon aina löytänyt itekin paljon uutta mahtavaa luettavaa! :D

    Ja oih syvälliset postaukset on kanssa kyllä omia suosikkeja! Niissä uppoutuu niin usein itsekin ihan toisiin ajatuksiin ja ne on niin erilaista luettavaa siihen perus blogityyliin verrattuna. Itekin tykkään aina välillä kirjoitella omaan blogiini niitä, ja myös tällä hetkellä on ainakin yksi syvällisempi postaus lähiajoille mietinnässä. Ne on ehkä parasta luettavaa muissa blogeissa, mutta niitä on myös ehkä kivointa tehdä omaan blogiin, jos vaan aihe on oikea ja juttu kulkee kunnolla.

    Tässä linkkiä omaan blogiini, ei mikään kovin suosittu, mutta itse tykkään ja etenkin tällähetkellä on suuri into koko hommaa kohtaan :-)

    http://pauliina-meandmyworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, pitänee sitten tehdä niistä erillinenkin postaus!:) Ja hei todellakin, ne on niin parhaita, varsinkin jos aihe on sellainen mitä moni ei ole vielä julkisesti pohdiskellut. Harmillisesti sellaiset aiheet on usein aika henkilökohtaisia.. Mutta jos haluaa ja osaa kirjoittaa niistä sopivasti niin miksi ei? :-)

      Sun blogia oonkin aiemmin kurkkaillut, jatka samaan malliin ja kiva jos intoa löytyy!:-))

      Poista
  2. Mie kiinnitän blogeissa aina eniten huomiota kuviin. Rakastan selata kauniita, elämänmakuisia ja inspiroivia kuvia ja sumeat sekä huonolaatuiset kuvat ei houkuttele yhtään. Perus tyttöhömppä ja lifestyle jutut kiinnostaa, mutta on ehdottomasti plussaa jos bloggaaja uskaltaa välillä mennä myös pintaa syvemmälle :)

    Käy ihmeessä kurkaamassa blogiini, toivottavasti pidät :)

    http://nellinadjaelisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama juttu, elämänmakuiset kuvat on parhaita! Kiitos, käyn kurkkaamassa:-)

      Poista
  3. Mäkin kiinnitän eniten huomiota kuviin ja plussaa tulee kirjoitus tyylistä. En tykkää blogeista joissa koitetaan luoda liian kiiltokuvamainen kuva omasta elämästä ja huumori on kyllä plussaa!

    Tässä ois vielä linkkiä mun blogiin :)

    Http://beatasandell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sellainen kiiltokuvatyyli ei iske täälläkään päässä! Aitoa meininkiä kannatan:) Käyn kurkkaamassa, kiitos!

      Poista
  4. Toi on kyllä vähän ikävää (myötähäpeällistä), jos mielipidepostaus vedetään överiksi !
    Itse tykkään lukea aikalailla kaikenlaista ! Ehkä suosikkeihin kuitenkin lukeutuu blogit, joissa on hyvälaatuisia kuvia, joilla ennen kaikkea on sisältöä. (Ei siis ainaisia random räpsyjä varpaista ja saippuapurkeista) ja jos kirjoittajalla on mielenkiintoinen elämä, ajatusmaailma tai muuten vain osaa kirjoittaa hyvin :-) Taitaa siis nää mun suosikit painottua aikalailla Muoti-/Lifestyle blogeihin, ja muutamaan leivontablogiin.

    Alhaalla vielä oma blogini, ei ehkä pääse sun lukemistoon, mutta käy toki laittamassa vaikka parannusehdotuksia jos sellaisia iskee silmään :-)

    http://rakkauttaaulait.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiteytit mun ajatukset hyvin tähän kuvailuun, meinaa sitä sisältöä kyllä kuuluu olla. Ainakin mulla pysyy sitten mielenkiinto! Kiitos paljon, käyn katsomassa blogisi :)

      Poista
  5. Oon samoilla linjoilla tuosta nykyisten suosittujen blogien liiasta kaupallisuudesta! Nämä omat lempparit (joihin säkin kyllä lukeudut) on suurin osa tosin erittäin suosittuja, mutta mun mielestä kirjoittajilla on silti mahtava omaperäinen ote tähän hommaan.
    Oman lukulistani helmet:
    http://vilmap.com/
    https://mycosmo.fi/news/author/juliatoivola
    http://nofashionvictims.bellablogit.fi/
    http://www.christakononen.com/
    http://thegoodmorning.indiedays.com/
    http://emmihagman.blogspot.fi/

    Täytyy vielä mainita, että Lauran Shake it off -blogi on myös suosikkien listalla, mutta sitä jo tiedänkin että seuraat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon vinkeistä! Kaisan blogi kuuluu omiin suosikkeihini ja Christan blogi on myös huippu. Käyn tsekkaamassa myös muut :-)

      Poista
  6. Hienot valokuvat ja sellainen mielenkiintoinen ja persoonallinen tapa kirjoittaa. Seurailen monesti blogeja vähän laidasta laitaan välittämättä lukijamääristä tai aiheista liikaa. :) Hyvä ulkoasukin blogissa olis ihan jees, tekee lukemisesta mielekästä. Sultahan noi edellämainitut löytyykin!

    Tässä olis parikin blogia mitä tulee luettua aktiivisemmin:

    http://onlythespacebetweenus.blogspot.fi/
    http://airinnnn.blogspot.fi/

    Nii ja sitten on toki tää mun oma blogi. Jotenkin uusi kamera tuonut kummasti lisää motia ja inspiraatiota bloggailemiseen eikä päivitykset mene pelkästään omien videoiden linkkailemiseen :) Kiva harrastushan tää on ja tukee varmasti opiskeluita ja muutakin elämää.

    http://arnohamis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Arno :) Kuulostaa samalta kuin omat kriteerini. Täytyy käydä kurkkaamassa sekä sun blogi että mainitsemasi lempparit, kiitos! Joo hei tiedän tunteen, kunnon kamera vaikuttaa fiilikseen huimasti :)

      Poista
  7. Ite tykkään lukea kans blogeja, joissa pohditaan myös vähän syvällisempiä juttuja :) Etsin blogeista myös inspiraatiota, joten esimerkiksi diy-vinkit, asukuvat ja sisustusjutut kiinnostavat. Muakin ärsyttää suosittujen blogien kaupallisuus ja liiallinen kiiltokuvamaisuus. Bloggaajan persoonan pitää välittyä blogin kautta :) Valokuvien pitää olla isoja, laadukkaita ja inspiroivia, ja myös tekstiin pitää panostaa!

    Käy ihmeessä kurkkaamassa mun blogi:

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana huomata, että sieltä puolen ruutua löytyy todella samanhenkisiä ihmisiä kuin itse olen - ainakin blogimaun perusteella ;-) Kiitos, käyn kurkkaamassa!

      Poista
  8. http://fash1ontherapy.blogspot.com/

    Omassa blogissani käsittelen suurimmaksi osaksi muotia/vaatteita, mutta sekalaisia kuviakin mahtuu paljon joukkoon. Koen myös, että persoonani tulee kivasti esiin teksteissä :) täytyypä myös tsekata näitä toisten suosittelemia blogeja, jospa tulis uutta myös omalle lukulistalle!=) mukavaa kesän jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  9. www.aallon--harjalla.blogspot.com

    Ainakin sitä vähän syvällisempää löytyy, kuten mielipidekirjoituksiakin. Kuvat ei mitään huippulaatua, mutta ei niitä perunallakaan ole otettu :D Kuntoutumista mielenterveysongelmista, elämää ja juttuja ajankohtasista asioista!

    VastaaPoista
  10. Oon lukenu sun blogia (ja aiempaa blogia) jo pitkään, mutta en oo koskaan uskaltautunut kommentoimaan, koska mua jotenkin kauhistuttaa se, että tutut ihmiset lukis mun blogia mun siitä tietämättä. :-D Ihan tyhmä juttu, joten ajattelin että ois jo aika tulla kaapista ulos! En oikein osaa kuvailla mun blogia, mutta katsomallahan se selviää... :')

    http://itsjustminna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Jei, itse myös mieluummin luen todella erilaisia ja persoonallisia blogeja.. Kuulema itselläkin on sellainen.. En sit tiiä... :D http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. Eniten tykkään lukea sellaisia lifestyleblogeja, joissa on selkeä ulkoasu, ladukkaat kuvat ja sopiva määrä tekstiä. Parasta on, jos kirjoittaja onnistuu tuomaan jotain omaa blogiinsa. Syvällisemmät postaukset ovat mun mielestä parhaita!

    http://www.niinaullamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Mie tykkään lukea lifestyle-, valokuvaus- ja matkablogeja eniten. Muotiki kyllä kiinnostaa mutta en jaksa seurata semmosia blogeja joissa on pelkkiä asukuvia, ellei kuvat oo aina tosi hienoja ja laadukkaita tai bloggaajan pukeutumistyyli on tosi inspiroiva. Kuvat on kyllä mulla tärkeimmässä osassa, enkä monesti meinaa jaksaa lukea koko postausta, jos tekstiä on ihan kamalasti :D

    Mie ite aloin kirjotteleen reissussa ollessani itteäni ja tuttuja varten, ja nyt koitan kirjotella minun seikkailuista Suomessa ja vähän muuallaki. Lähinnä haluan vaan julkassa ottamiani kuvia jossain ja onhan tuo kirjottaminenki ihan jees :D
    http://diaryofjuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Kuvat on kyllä se tärkein asia mulle blogissa, itsekin pyrin siihen että kuvani ovat laadukkaita.
    Seuraan itse ehkä eniten muoti-, kauneus- ja matkablogeja ja siksi omasta blogistani on myös muodostunut tämän tyyppiseksi.
    En itse tykkää olla niin henkilökohtainen blogissani ja jotenkin kirjoittaminen on minulle välillä vähän vaikeaa joten olen jättänyt nää suosiolla niille jotka tekevät sen paremmin. :) Tykkään silti lukea niitä blogeja missä bloggaaja tuo esille persoonaansa sekä huumoriian! Ja tekstit rakkaudesta iskee aina, haha! :D

    http://ccliche.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Hei!
    Löysin sun blogisi Facebookin bloggaajat-ryhmän kautta ja ihastuin kirjoitustyyliisi. Lisäsinkin jo tämän sun blogin tuonne mun lukulistalle, ja kun huomasin tämän postauksen niin ajattelin tulla ilmoittamaan itsestäni!
    Olisi mukava jos jaksaisit käydä edes kurkkaamassa mun räpellystä :)
    Http://fitnesspaskaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Niinkuin monen muunkin mielestä, hyvät kuvat on kaiken alusta ja selekä simppeli ulkoasu jossa on pikkaisen sitä jotakin. Ja kirjoittajan pitää osata vähän heittäytyä kirjoittamiselle ja pikkaisen rempseyttä saisi olla mukana, ettei tule hirveän jäykkä tunnelma. :D Mä oonkin sun blogiin törmännyt jo muutaman kerran, tykkään kovin =)
    http://patakkaamarimekkoo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. Perustin tänään uuden blogin, joten siellä ei toistaiseksi ole kuin yksi postaus. Tarkoitus on kuitenkin tietysti blogata mahd. usein. :) Blogini on lifestyle-blogi, ja sellaiset blogit myös kiinnostavat itseäni eniten.

    Jos haluat tulla tutustumaan blogiini, osoite on elamanierikana.blogspot.fi.

    VastaaPoista