keskiviikko 19. elokuuta 2015

Aamupalavinkki: täyttävä kasvismunakas

Moikka! Ajattelin tulla vinkkaamaan teille erittäin helpon ja yksinkertaisen aamupalavinkin, nimittäin kasvismunakkaan. Varmasti jo monille tuttu, mutta kertaushan on opintojen äiti, eikö vaan? Vaikka kuinka olenkin ollut vannoutunut aamupuuron nautiskelija, ei sitä ole nyt kesällä pahemmin tehnyt mieli ja näin ollen olen korvannut puuron esimerkiksi smoothieilla tai erilaisialla munakkailla. Tämän munakkaan tein eilen ja jaoin sen yhdessä rakkaan kanssa.omelette1 Munakas kahdelle:

puolikas kesäkurpitsa
1/3 kurkkua
kirsikkatomaatteja
avocado
4 munaa
yrttimaustetta
mustapippuria
suolaa

Paistoin täytteitä pannulla hetken ennen munien lisäämistä. Tällä tavoin esimerkiksi kesäkurpitsasta tulee mukavan pehmeää. Paista munakas miedolla lämmöllä, ettei se pala pohjaan! Sitten vaan nauttimaan, kahvin ja hyvän seuran kera jos vaan mahdollista :-). (Tähän voisi lisätä vielä esimerkiksi sipulia, mutta mä unohdin sen.)omelette Ihanaa päivää kaikille! Nauttikaa auringosta ja lämmöstä parhaanne mukaan, pus!

1 kommentti:

  1. Ja riisikakut maapähkinävoilla<3 varsinkin urtekramin villiriisikakut (lila pussi) ehdottomasti tähän mennessä parhaimpia maistamiani.. ja banaania siivuina päälle :D oijoij!

    VastaaPoista