keskiviikko 26. elokuuta 2015

Voimaminä- valmennus

Vuosittain syksyn tullen ainakin meikäläiselle on tyypillistä vaipua pieneen syysmasennukseen. Vaikka syksyt on yleensä täynnä kivaa ja uutta ohjelmaa, iltojen pimentyessä tekisi mieli vaan hautautua syvälle peittojen alle teemukin kera kynttilöiden palaessa ja Netflixin pyöriessä tunti toisensa jälkeen (sounds good by the way hah). Se ei kuitenkaan ole loppujen lopuksi kaikista paras vaihtoehto kun miettii omaa jaksamistaan ja arjesta selviytymistä. Mulle ainakin on tärkeää pitää rutiineista kiinni, jotta jaksaisin puuhailla kaikkea koulun käynnistä töissä käymiseen. rawi Tänä syksynä starttaa Greenstreetin ja MT Personal Trainingin järjestämä Voimaminä- valmennus, jossa saan myös itse olla mukana. Kyseessä on nettivalmennus, joka käsittää niin henkisen kuin fyysisenkin puolen valmennuksia ruokapuolen ohjeita unohtamatta. Tarkoituksena on pitää energiat katossa myös syksyn pimeiden tullen ja sanomattakin selvää, että oon tosi innoissani tästä valmennuksesta! Olen nimittäin hyvin taipuvainen sellaiseen tietynlaiseen tekemättömyyteen jos ympärilläni ei tapahdu mitään mielenkiintoista, joten tämä valmennus varmasti pitää mielen ja kropan virkeänä! Valmennus lupaa myös kohottaa valmennettavien itsetuntoa, jossa varmaan kaikilla on edes jollain osa-alueella hieman parannettavan varaa. No, ainakin mulla on!
rawi2 Jos kiinnostuit valmennuksesta, ehdit ilmottautumaan siihen vielä ensi maanantaihin saakka. Ilmottautuminen tapahtuu täällä ja osoitteesta voimamina.fi löytyy lisää infoa! Tapahtuma löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Facebookin kautta meillä on ryhmä valmennettavien kesken, jonka kautta tullaan tsemppaamaan toisiamme valmennuksen ajan jakamalla sinne omia fiiliksiä, vinkkejä, ruokaohjeita ynnä muuta kivaa. En malta odottaa!

Yhteistyössä Greenstreet* 

5 kommenttia:

 1. Mulla kiinnostais tämä, mutta hinta vähän kirpasee.. Olis kiva saada vähän lisätietoa, en oikeen tuolta sivuilta kunnolla löytänyt. Millaisia vinkkejä tässä siis saa ja onko ruokaohjeet ruokapäiväkirjan tyyppisiä vai? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole vielä tarkempaa tietoa tästä ja kysyin lisätietoja järkkääjiltä. Huomenna pitäisi saada lisää infoa tästä, kerron sitten tänne :-)!

   Poista
 2. Muakin vois kiinnostaa, mutta kaipailisin kans ehkä vähän vielä jotain lisätietoo tästä ennen kun uskataa ilmottautua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, kiva että kiinnostusta löytyy! Laitan tänne heti lisää infoa jahka sitä itse saan:-)

   Poista
 3. Noniin! Nyt sain vastauksen ja kopioin sen suoraan tähän: "Vinkit hyvin konkreettisia ja haastaa epämukavuusalueelle. Tehtäviä tulee treenin, ruuan ja henkisen puolen saralla joka päivä 30päivän ajan. Ruokaohjeet ei suoria "syö tätä tän verran" vaan enemmän inspiroivia, haasteita ja ohjaa parempiin valintoihin."

  VastaaPoista