keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Taksikyytiä ja ruokakoomaa

Päivää ihanat! Viikko on taas jo puolessa välissä, miltäs se tuntuu? Musta keskiviikko on aina kiva, oli se sitten vapaa tai työntäyteinen, koska silloin ollaan jo voiton puolella arjen pyörityksessä. Tai no, itsehän työskentelen myös viikonloppuisin, mutta silti. Viikonloppuina tapahtuu joka tapauksessa aina jotain kivaa!

Anyways, ajattelin tulla kertomaan mun tähänastisesta päivästä. Se onkin jo sisältänyt kaikenlaista puuhaa, vaikka kello ei ole edes neljää vielä. Oltiin nimittäin aamulla sovittu Training For Warriors- treenit Greenstreetin Johanneksen ja muutaman muun kanssa. Olin odottanut treenejä innolla, sillä olihan edellisistä aikaa jo hyvä tovi. Eilen töiden jälkeen olin aika poikki ja laitoin herätyksen aamua varten, pakkasin kaikki kamat valmiiksi, sovin kyydin salille ja odotin aikaista aamuheräämistä. Ihan oikeasti odotin puoli kuudelta heräämistä, niin innoissani mä olin! Vaan mitä tapahtuikaan aamulla.. Herään puoli seitsemältä Lauran soittoon, että missäs oot, ootko tulossa. Kaksi sekuntia lauseen jälkeen tajusin, etten ole herännyt ajoissa. Treeneissä pitäisi olla puolen tunnin päästä ja mulla kestää sinne julkisilla ainakin 45min. Kyytikin oli mennyt jo siinä vaiheessa sivu suun, sillä mun olisi pitänyt mennä Tapiolaan ennen puolta seiskaa. Sitten mua vaan alkoi ärsyttämään oikein toden teolla ja suurempi ketutus syntyi vielä kun huomasin, että illalla oli tullut joku aivopieru ja olin laittanut herätyksen tunnin liian myöhäiseksi.. IDIOT?? Joo, päätin sitten lähteä treeneihin hinnalla millä hyvänsä, joten kavereiden rohkaisemana tilasin itselleni taksin (yolo). Ehdin juuri ja juuri ajoissa treeneihin ja pakko kyllä sanoa, ettei oo vähään aikaan täällä nähty yhtä nopeaa aamulähtöä! Haha mikä tarina..
image Treenit oli superit, tehtiin esim. kiertoharjoittelua johon kuului burpeeta, luistelijakyykkyjä, kahvakuulaheilautuksia, haarahyppyjä ja yhtä liikettä jolle en nyt löydä mitään nimitystä. Joka tapauksessa oli tosi tehokas ja hauska treeni, huomenna saattaa taas paikoissa tuntua! Noissa treeneissä on kyllä aina niin super meininki, kaikki kannustaa toisiaan ja kaiken tekee ihan sata lasissa. On pikkasen erilaista kuin yksin treenaaminen!imageimage Treenien jälkeen lähdettiin sovitusti Lauran kanssa aamupalalle. Päästiin vihdoin testaamaan Sis. Deli+Cafen aamiainen, joka yllätti meidät molemmat monipuolisuudellaan. Erilaisia myslejä (myös gluteenitonta), erilaisia leipiä (myös gluteenitonta, joista yhtä piti saada kotiinkin ostettua), puuroa, erilaisia levitteitä, siemeniä, pähkinöitä, hilloja, munia, kahvia, mehua.. Oltiin ihan ruokataivaassa, varsinkin kun oli kova treeni alla ja nälkä oli kova. Oli todella maittavaa ja aiotaan palata tuonne vielä uudelleen joku toinen kerta. Hintaa aamiaisella ei ollut kuin kymmenen euroa, joka on mun mielestä äärimmäisen kohtuullinen hinta kun miettii raaka-aineita ja valikoimaa. imageimageimage Aamiaisen jälkeen käytiin pyörimässä kaupoilla pitkästä aikaa. Kumpikaan meistä ei ollut pitkään aikaan käynyt shoppailemassa ja oli tosi kiva rauhassa kierrellä kauppoja ilman ruuhkaa tai kiirettä. Molemmat löydettiinkin kivoja juttuja, koitan kertoa niistä myöhemmin lisää! Oon löytänyt lähiaikoina juttuja niin kirppareilta kuin kaupoistakin, sekä vaatekaappiin että kodin sisustukseen. Eli mistäs sitä sitten aloittaisi kertomisen? Jossain vaiheessa molemmilla alkoi aamuinen herätys painaa ja itse ainakin olin niin väsynyt, että lähes kaaduin vain sänkyyn heti kotiin päästyäni. Nyt on päiväunet takana ja kohta lähdetään Joannan kanssa Habitaren avajaisiin. Eli lisää sisustusjuttuja, jee!

Tästä postauksesta tuli pieni sekamelska, mutta minkäs teet kun on paljon asiaa! Toivottavasti tykkäsitte :-)

2 kommenttia:

  1. :-D Taksikyydillä reeneihin, hahah! Ainakin tais olla ainutlaatuinen aamu ;-)? Ja toi aamupala näyttää superilta, harmittaa kun täällä vaasassa ei oo niin paljon mitään tollasia aamupala mahdollisuuksia, buu :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha joo ainutlaatuinen tosiaan! Naurattaa vieläkin.. :D Voi harmi, mut sit kun tuut tänne päin käymään niin sit testaat jonku tosi hyvän!

      Poista