maanantai 14. syyskuuta 2015

Zen mode

Tervee! Nyt on taas viikonlopusta selviydytty arjen pariin ja nyt on pakko sanoa, että ikuinen maanantaiden rakastaja on nyt tämän maanantain jälkeen vähän kyyninen seuraavia kohtaan.. Tänään on niin moni juttu mennyt penkin alle, ettei ole voinut kun vain nauraa miten maanantaifiilis voi vaan olla. Onneksi jutut olivat suhteellisen pieniä, etteivät oikeasti päivää pilanneet. Suurin ärsytyksen aihe oli kuitenkin meidän talon sähkökatkos, jonka vuoksi en saanut tehtyä itselleni kunnon päivällistä (kävin vihdoin ostamassa lohta jonka olisin laittanut uuniin ja nauttinut sen hartaudella juuresten ja salaatin kera) ja kata ilma ruokaa=not so good. Mutta siitäkin selvittiin ja nyt on sähköt palanneet kuvioihin ja istun keittiön pöydässä vatsa täynnä maittavaa puuroa ja nautin kynttilävalaistuksesta. kallio3kalliokallio5kallio2 Lähdettiin Lindan kanssa aika ekstempore iltakävelylle ja otettiin mun uus lainakamera mukaan. Oli kyllä vähän alkuun ongelmia, kun en osannut laittaa kameraan oikeita säätöjä ja hämärä valaistuskin teki omat haasteet koko hommaan. Tässähän oli siis vielä se, etten ollut voinut ladata kameran akkuakaan sähkön puutteessa ja mentiin reissu sitten yhdellä palkilla ja rukoiltiin, ettei akku sanoisi itseään irti kesken kaiken. Alkukankeudesta huolimatta saatiin aikaiseksi ihan kivoja kuvia, jotka kuvastaa aika hyvin mun fiilistä tällä hetkellä. Onnellinen, rentoutunut, inspiroitunut ja avoin uusille jutuille. Sitä kaikkea mä oon aika paljon tällä hetkellä. kallio6kallio1 Olen vihdoin löytämässä tasapainoisen arjen taas osaksi rutiinejani ja se tuntuu hemmetin hyvältä. Ei enää aikataulutettuja päiviä, paikasta toiseen (ja päivästä toiseen) juoksemista ja liian lyhyitä yöunia. Mä oon niin kaivannut näitä rauhallisia koti-iltoja, jolloin voin vain olla ja nauttia rauhasta sekä pimenevistä illoista. Kävelylenkki hyvässä seurassa piristi myös kummasti!

Nyt aion rentoutua, rentoutua ja rentoutua. Huomenna taas uusi ihana päivä edessä, palataan myöhemmin uusien juttujen parissa. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Voi apua Kata sä olet kyllä niin nopea postaaja!! Näistä tuli ihan pirun hyvä ainakin tästä katottuna! ;) Hahha ehkä mä en olekkaan ihan niin tumpelo tollasen möhkäleellä kuvaamisen suhteen, tosin opeteltavaa vielä on.. heh :D Ja mulla jäi meidän kävelystä pirun hyvä ja inspiroitunut fiilinki, kun jotenkin tässä ollaan just pyöritty ympäriinsä ilman päämäärää niinkuin sanoinki! Toivottavasti myös sulle jäi hyvä fiilis? :) Ja hei, mä muuten oon niin tulossa yllätys visiitille kahvin kera, se raakakaukku kun jäi aika pahasti kummittelemaan... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sairaan nopee haha! Joo mullakin jäi tosi hyvä fiilis ku sai juteltua ja sai uusia näkökulmia asioihin. Huippua :-) Tänne vaan tervetuloa, ilmota kun tuut hahaa!

      Poista