perjantai 26. helmikuuta 2016

Pienempi kuin kolme

On ollut hyvä viikko.

Mä halaan tätä viikkoa, kun se oli niin hyvä mulle!
_MG_4132
Päivät ovat olleet päivä päivältä valoisampia. Mikä sen parempaa, kun mennä aamulla töihin ja huomata, kuinka valoa riittää jo puoli kahdeksalta?

Töissä on ollut leppoisaa, mutta sopivasti puuhakasta. Kuvauksissa avustamista ja vähän niiden kuvaamistakin, kaupoilla juoksentelua sekä normaaleja toimistohommia puuhaillessa. Niiden lomassa olen oppinut taas uudelleen rakastamaan teenjuontiaja kuluttanutkin sitä litratolkulla. Kaikki lakritsiuutteiset - shut up and take my money!
_MG_4123 Kävin uudestaan kampaajalla ja nyt tämä mun kuontalo on juuri sellainen kuin olenkin halunnut sen olevan. Napattiin pois vielä muutama sentti ja laitettiin päähän vielä tuhkaisempi sävyte. Ui että kun nää on nyt kivat!

Yksi parhaimmista arjen luksuksista: kun kampaaja pesee hiuksia ja hieroo päänahkaa. GIMME MORE (like this). Ei ole mun mielestä hirveän montaa rentouttavampaa asiaa elämässä kuin tämä. Ahh._MG_4153
Kävin pitkästä aikaa uimassa. Edelliskerrasta on vierähtänyt jo useampi kuukausi ja nyt on taas aika ottaa se säännöllisemmäksi tavaksi. Käytiin kaverin kanssa uimassa ja sen jälkeen vielä vesijuostiin puoli tuntia (!!!), vaikka mulla ei meinannut kärsivällisyys riittää siihen touhuun. Kaipa mun täytyy harjoitella sitä enemmän, tai sitten se vaan on liian hidastempoista omaan makuun, hah!

Viikonlopulle on kivoja suunnitelmia. Kaikkiin suunnitelmiin kuuluu ystävät ja niiden lisäksi moneen otteeseen hyvä ruoka ja komedia. Tänään ollaan nimittäin menossa katsomaan stand-upia ja huomenna ja sunnuntaina aamut aloitetaan aamupalalla ja brunssilla kavereiden kanssa. Me likey, juuri tällaisia viikonloppujen kuuluukin olla!
_MG_4137 _MG_4151
Musta tuntuu, että mussa on paljon enemmän virtaa nyt, kun päivät on valoisampia. Hyvinhän se on mahdollista, mutta on todella outoa miten niinkin pieni asia voi vaikuttaa mielialaan niin positiivisesti! Lisävalo tarkoittaa myös kivoja juttuja kuvaamisen kannalta, kun päivä on pidempi niin on enemmän aikaa kuvailla töidenkin jälkeen. En malta odottaa! Ihan superia.

Siis todella ihanaa ja rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! <3

kuvat: Linda Alku

4 kommenttia:

 1. Kampaaja hieromassa päänahkaa on kyllä ihan parasta!! Oon miettiny sata kertaa, että pakko kysyä pääsenkö sinne vaan pitkitettyyn päähierontaan vaikkapa hiusten pesun yhteydessä, ihan siis rahaa vastaan :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha siis mäki ihan tosissani päätin, että joskus hemmottelen itteäni pitkän päivän jälkeen ja meen kampaajalle päähierontaan ja hiustenpesuun :--D Hehh

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat ja hiukset! :-)

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit kuvat ja kampaaja hieromassa päänahkaa on kyllä ihan parasta! <3 :D

  VastaaPoista