perjantai 18. maaliskuuta 2016

Paheperjantai

Aurinkoista perjantaita till alla! Bongasin Kaisan blogista hauskan postauksen, jossa lueteltiin omia paheita ylös. Tiedättekö kun kukaan meistä ei ole täydellinen ja aivan varmasti kaikilta löytyy jos jonkinmoisia paheita, am I right? Ja koska muhun kolahtaa aina rehelliset ja hauskat, myöskin yllättävät postaukset, ajattelin vähän matkia ideaa ja listata omia paheitani tänne, vaikka ihan vaan perjantain kunniaksi. Ja mä ajattelin, että välillä on hauska vaan niin sanotusti face the facts ja miettiä paheitaan ihan silleen oikeesti. _MG_5101 Ruokapahe: Olen aina ollut perinteisten herkkujen ystävä. Lähiaikoina olen kuitenkin oppinut nauttimaan enemmän terveellisemmistä herkuista ja suurimmaksi osaksi niitä nautiskelenkin herkkuhimon iskiessä. Yksi iso pahe mulla kuitenkin on, nimittäin Nutella. Jos mä saan Nutellapurkin eteeni, pitää mua kaksin käsin pidellä ettei mee ihan överiksi koko touhu. Siinä ollaan sitten sormet ja naama suklaassa ja hyvää on..

Siivouspahe: Mä olen todella järjestelmällinen ihminen ja se näkyy yleensä myös meidän kodin kondiksessakin - aika usein kaikki on tip top ja ahdistun liiasta sotkusta ja epäjärjestyksestä yleensäkin. Mutta ai piru mä olen laiska kaikissa pikkujutuissa - tiskaaminen, tavaroiden takaisin laittaminen sekä imuroiminen. Mun mielestä imurointi on yks hirveimmistä asioista mitä kodin siivoamiseen tulee ja yritän aina vältellä sitä kaikin keinoin. "Hei kulta et sä viittis taas imuroida.."
_MG_5108  Tyylipahe: Mä käytän usein ihan hirveitä sukkia. Ne on sentään ehjiä, mutta niitä löytyy lehmäkuvioisia, sekametelin värisiä ja kaikkea siltä väliltä. "Ai sä haluat että otan kengät pois kun ollaan sisällä? No haittaako jos mä kuitenkin pidän nää kengät jalassa, kjeh?"

Tynnyripahe: Olen hävettävän huonosti perillä maailmalla tapahtuvista asioista (=seuraan erittäin vähän uutisia). Yritän aina tsekata polttavimmat puheenaiheet läpi internetin uutispalstoilta, että pysyisin vähän perillä siitä mistä ihmiset puhuu. Ei se sitä ole etteikö mua kiinnostais aisat, mutta mä vaan aina unohdan seurata niitä! "Ai eikö ne politiikkauutiset löydykään täältä Iltalehden Viihde -osiosta, hups?" 

Kauneuspahe: Pesen meikkini liian usein pelkällä kuntosalin suihkusaippualla ja siitä ihoni vetää täysin koppuraksi. En koskaan muista ottaa omia meikinpoistoaineitani mukaan. Ja jos en muista pestä meikkejä ennen treenejä, hikoilen pakkelit naamassa, ei hyvä.

Tähän kategoriaan kuuluu myös kynsien lakkaus (tai lakkaamattomuus). Olen nykyään tottunut hyvin siihen, etten pidä ikinä kynsilakkaa ja silloin kun olen jaksanut sitä laittaa, ovat samat lakat kynsissäni viikko tolkulla. En mä koskaan muista hoitaa niitä??

_MG_5087Kirjapahe: Maa-il-man huonoin lukija. Ever. Mulla jää kaikki kirjat kesken. Tai ehkä yksi kymmenestä luetaan loppuun asti ja siinäkin saattaa mennä monta kuukautta. Miten se onkaan niin vaikeaa, vaikka nautinkin lukemisesta erittäin paljon?

Näyttelijäpahe: En tiedä keitään näyttelijöitä. En kyllä tiedä myöskään useimpia julkisuudenhenkilöitä yleisestikään. Löydän itseni usein tilanteista, joissa kaikki muut on sisällä keskustelussa ja puhuvat henkilöstä X ja meikäläinen nyökyttelee päätään mistään tietämättä (vain koska en kehtaa sanoa, etten tiedä kenestä puhutaan). He-he.

Leffapahe: En ole nähnyt useimpia klassikkoleffoja. Kummisedät, Kill Billit, Saturday Night Fever, Grease, Aamupala Tiffanylla, Taru Sormusten Herrasta, Star Warsit.. Okei lopetan nyt itseni nolaamisen tähän. Mä vaan oon niin huono kattomaan leffoja, buu!

Nonniin, siinä ovat puhtaalla pöydällä. Yllättikö joku mun pahe teikäläisen? Hauskaa viikonloppua kaikille! <3

Ps. Kuvat on otettu El Fant -kahvilasta, joka testattiin viime viikolla. Todella symppis ja tyylikäs kahvila Katariinankadulla - vahva suositus!

17 kommenttia:

  1. Ihana Kata!<3 :D "aamupala tiffanylla" eli aamiainen tiffanylla on ihan paras! sun täytyy kattoa se. Tuun teille joku päivä kylään leffa kainalossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiiä miks mut mul tuli heti sä mielee ku kirjotin ton :D Tule ihmeessä vaikka me ei omisteta dvd -soitinta <3

      Poista
  2. Hahahhh niin moni sama pahe täälläkin päässä XDd esim uutiset, kirjat, leffat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, mä tiiän et me ollaan niin samanlaisii kaikis tämmösis XD <3

      Poista
  3. Aivan mahtava postaus. :)
    Ainakin tuo imurointipahe iskee ja kovaan!Ja ikkunoidenpesu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joo ikkunoiden peseminen on kyl toinen no-no! :D

      Poista
  4. Mä oon niin samoilla linjoilla kirjojen ja leffojen kanssa, mut en vaa ymmärrä tota sukkahommaa ku monella mun kaverilla sama juttu ku sulla, mut mä käytän melkeen poikkeuksetta mustia sukkia :D aina ku oo kokeillu jotai eri väriä niin tuntuu että koko asu menee pieleen hahhahah :D Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no mulla siis on kans paljon mustia sukkia, mut kyl mä tykkään et on jotain värikkäitäki siellä vähän väriä tuomassa ;-) Mut pitäis varmaan vähän neutraalimpiakin hankkia niiden lehmäsukkien rinnalle, hehe.. Kiitos sitä samaa sulle <3

      Poista
  5. Hhahhaha voi apua, tunnistin itteni niin monesta kohdasta! :-D Ihana postaus, hahah!

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Ihana kuulla et joku muuki potee tätä julkkis -pulmaa!!:D trivial pursuitit ja muut on ihan painajaista just tän takii ku niitä kysellää niiiin paljon :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SIIS TÄÄ ON PAHIN! Trivial Pursuit - elämäni suurin vitsi :D

      Poista
  7. Hei mulla on ihan sama juttu noiden näyttelijöiden ja leffojen kanssa! En ees tiedä miksi katon niin vähän leffoja, jollain tapaa en vaan jaksa alottaa niitä kun "ne vie niin paljon aikaa ja on niin pitkiä" ja katon hirveesti sarjoja sensijaan vaikka saman ajan ne vie sitten loppupeleissä :D ja tästä johtuen kaikki näyttelijätkin on mulle tuntemattomia eikä nimetkään jää mieleen... Hups! Ihana postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama! Jotenkin sarjoja on vaan niin paljon hempompi seurata, kun ei tarvitse niin pitkäksi aikaa keskittyä kerralla tai en tiiä mikä logiikka mulla siinä on :-D Kiitos :))

      Poista
    2. Oon ihan samaa mieltä siinä, että sarjoja on paljon helpompi katsoa kuin elokuvia, vaikka enemmänhän ne vie aikaa. :D Mutta ehkä niissä on se etu, että ei tarvitse aina uudestaan opetella hahmoja ja sitä maailmaa, kun sarjassa siihen on kerran päässyt sisälle niin tietää aina, mitä suunnilleen on tulossa. :)

      Poista
  8. Tosi kiva postaus :D Tunnistin itseni myös aika monesta kohdasta, haha..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näköjään muutkin tunnistaa ja hauska huomata se :D

      Poista