keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Raikas aamupala

Musta on kuoriutunut lähiaikoina taas uudelleen kunnon smoothiesyöppö. Olen saanut pidettyä aamuisena rutiinina iiiison lasillisen (välillä jopa kannullisen) smoothieta ja nyt kun siihen on tottunut, sitä kaipaakin aina aamun starttaajaksi. Mun mielestä on välillä ihana tehdä kunnon avocadoleivät kahvikupin kylkeen, mutta kyllä se smoothie on vaan niin paljon raikkaampi ja antaa enemmän potkua persuksille. Jakaako muut tän mielipiteen mun kanssa? _MG_3508 _MG_3509 _MG_3506
Olenkin nyt joka aamu pyöräyttänyt itselleni marjaisat smoothiet ja vaikkakin olen vihreämpiäkin versioita nautiskellut niin kyllä mun mielestä parhaita on ne perinteiset marjoilla höystetyt. Ei siitä pääse yli eikä ympäri, että ne marjat on vaan super freshejä ja hyvänmakuisia! Ajattelin vinkata oman lempparini, joka on todella simppeli ja silti houkuttelee minut luokseen lähes joka aamu (Ai miten niin kaavoihin kangistunut, hah).

Kaksi banaania (mieluiten jäisiä tai vähintään hieman kohmeisia)
Kauramaitoa
Vaniljan makuista proteiinijauhetta
Mustikkaa
Mansikkaa
Halutessaan voi laittaa sekaan vielä pähkinöitäkin

Avot! Musta tää on niin super hyvää, etten ole edes kaivannut vaihtelua. Vaniljainen proteiinijauhe tuo kivasti lisätwistiä sekä koostumusta muuten kevyeen koostumukseen. Nam!

Millaisia smoothieita te tykkäätte juoda?

2 kommenttia:

  1. Oma suosikki on avokado+banaani+pinaatti+mustikka+rahka+kaurahiutaleet. Smoothiet on kyllä käteviä kun sinne saa piilotettua vaikka koko päivän vitamiinit kerralla.

    VastaaPoista
  2. ui pitäsköhän nyt repästä ja tehä kans joku marjasmoothie! ite tykkään lusikoida smoothieni eli teen niistä hyvin paksuja ja kuohkeita, aah :) viimeisin pitkäaikanen lemppari on ollu kookosmaito + banaani + pakastemango + pakastepinaatti (+ vaniljahera). ihan hullun hyvvää!!

    VastaaPoista