perjantai 25. maaliskuuta 2016

Spring vibes @ home office

Ihanaa perjantaista iltaa kaikille! Olen täällä pikaisten terkkujen muodossa, kun halusin tulla jakamaan teille muutamia kuvia meidän kämpästä - täällä näyttää jo todella kivalta, vaikkakin muutamia juttuja vielä onkin hankkimatta. Haluaisin meille esimerkiksi jonkun ilmavan ja siron kirjahyllyn olohuoneeseen ja ainoa joka on vienyt sydämeni on String -hylly, joka ei valitettavasti mun lompakolleni ihan ole sopiva vaihtoehto.. Sen lisäksi kaivataan parvekkeelle vähän kalusteita, mutta niitä kerkiää hankkia tässä kevään mittaan. Tiedän, etten ole laittanut tänne mitään kokonaisvaltaisia kuvia meidän kämpästä, enkä tiedä onko niitä tulossakaan. Ainakin toistaiseksi saatte tyytyä näihin yksityiskohtiin :)
_MG_5982 _MG_5988
Saatiin ystäviltä tuparilahjaksi tuo roikkavalaisin, jota olen miljoona kertaa ihaillut Granitissa sitä kuitenkaan koskaan ostamatta. Olin ihan ällikällä lyöty, kun avasin Joannan ojentaman paketin josta tämä kyseinen valaisin paljastui, siis MITÄÄÄ! Kyllä mun ystävät tuntee mut vaan niin hyvin :') Sopii tuohon mun työpöydälle kuin nenä päähän, ettenkö sanois!_MG_5991_MG_5992 _MG_5989 Toinen juttu mihin olen rakastunut Granitin valikoimassa ovat nuo betoniset kukkaruukut. Niitä on monen kokoisia ja taitaa olla paria erilaista väriäkin. Niitä ei ole myöskään hinnalla pilattu, tuo pienempi taisi olla 6,90e ja isompi neliskulmainen alle kympin sekin. Ne sopii niin hyvin tänne meidän huusholliin ja olenkin haaveillut tuollaisista betonisista jo hyvän aikaa. Ja nyt kun olen saanut hankittua viherkasvejakin niin kivalta näyttää.

Ps. Huomatkaa meidän söpö polaroid -kuva viime viikon tupareista, mun on pakko hankkia itselleni myös Instax -kamera! Nuo kuvat on niin tuitui.


Mitäs pidätte mun työpöydän ilmeestä?

3 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköstä!!

    Voisitko muuten auttaa naista hädässä? Oon menossa poikaystäväni kanssa huomenna Helsinkiin, ja pitäis saada jostain murkinaa mulle (kasvissyöjä) ja hälle. Osaisitko suositella jotain kivaa ja rentoa ruokapaikkaa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kans!

      Esimerkiksi Sandrosta, The Cockista ja Fafa'sista saa tosi hyvää ruokaa. Kaks edellämainittua on tosi kivoja ja rentoja rafloja joista saa kaikenlaista vegeä (ja lihaakin vissiin!) ja Fafa's on sit enemmän sellanen pikaruoka pitaleipämesta. Sit Morrisons on mun lemppari tämmösistä perus pihvimestoista, josta saa tosi hyvää lohiburgeria jos sellasta syö, jos on täysin vege niin sitä en ehkä suosittelis. Somassa tuli just käytyä testaamassa sushiburritot, sekin on sellainen pikaruokamesta ja tosi vähän istumapaikkoja. Omnam ja Zucchini on tosi hyviä vegemestoja, mut en tiedä miten ne on viikonloppuisin auki :-) Siinäpä muutama lemppari, toivottavasti auttoi ja kivaa Helsinkipäivää teille! <3

      Poista
    2. Oi kiitos hirveesti! Sandroo ja The Cockia itseasiassa vähän mietittiinkin, mut täytyy tsekata myös noi sun muut ehdotukset :-) Tulee Helsingissä niin harvoin pyörittyä, että on ihan hukassa näiden ruokapaikkojen kanssa..

      Poista