perjantai 6. toukokuuta 2016

Ruokabileet herkullisella smoothiebowlilla

Tiedättekö fiiliksen, kun välillä syö niin hyvää ruokaa, että kropan jokaisessa sopukassa alkaa hemmetinmoiset ruokabileet, kiksit ja jammailut? Sitä vaan haluaisi syödä ruuan mahdollisimman hitaasti ja nautiskellen, toivoen ettei se koskaan loppuisi lautaselta. Mä tiedän ja semmoinen fiilis tuli tätä smoothieta syödessä! 

Mä olen lähiaikoina vähän unohtanut smoothiebowlien olemassaolon. Normaaleita juotavia versioita olen kyllä hurautellut harva se päivä, mutta kauniit smoothiebowlit koristeineen ovat ihan unohtuneet päiväjärjestyksestä. Varmasti ihan senkin takia, että näitä lusikoitavia yksilöitä on kiva nautiskella rauhassa ja hyvien täytteiden kera ja mä kun oon ollut aika kiireinen lähiaikoina. Mutta tänään mun alkoi hirveästi tehdä mieli tätä ihanaa kermaista taivaanlahjaa ja kävin ostamassa kaupasta vähän tarvikkeita sitä varten. Onhan mulla ollut suunnitelmista täysin vapaa ilta, joten miksi ei?
Muistin ensimmäistä kertaa kokeilla sellaista juttua, että kaadoin lautaselle aluksi 90% valmista vaaleaa smoothieta ja loppuun 10 %:iin sekoitin vähän suklaata sekaan. Näin ollen sain tehtyä pintaan marmorikuviota ja ainakin mun silmään se näyttää ihan super kauniilta! On se kumma, miten noin pieni kikka tekee paljon esteettisessä mielessä. Mä olin ihan fiilareissa, kun koristelin tätä yksilöä - vaihtelu nimittäin virkistää! Kävin myös ensimmäistä kertaa ostamassa tuoreita mansikoita ulkomyynnistä ja voi pojat kuinka herkullisia ne olivatkaan <3
Resepti tähän kaunottareen ei ole ollenkaan monimutkainen:

Smoothiebowl (yhdelle):

Kaksi banaania
Vaniljan makuista proteiinijauhetta (itse käytän Whey 80 -heraa, mutta mikä tahansa muukin käy)
Loraus kauramaitoa
Hieman kaurahiutaleita

+Eroteltuun osaan pari ruokalusikallista raakakaakaojauhetta tai tummaa kaakaota

Koristeeksi kaikkea mitä kaapista löytyy (tai sitten ei löydy ja juokse kauppaan mansikanhakureissulle<3)!
Mä en ole koskaan ymmärtänyt sitä, kun jotkut ei ymmärrä ruuan kuvaamista. Mun mielestä ruuan kuvaaminen on yksi parhaista asioista tässä mun pikku elämässä. Ruuista voi saada niin hienon, kauniin, herkullisen ja inspiroivan näköistä, että vain taivas on rajana. Mä rakastan näitä kuvia ja tulin hirmu hyvälle mielelle tästä smoothiebowlista. Call me crazy, mutta ruoka on se juttu - oli se sitten mahassa tai kameran näytöllä.

Aivan super ihanaa, aurinkoista ja inspiroivaa viikonloppua kaikille! <3 Puspuspus. 

3 kommenttia: