maanantai 20. kesäkuuta 2016

STAND UP PADDLING

Kävimme Långvikin vierailumme aikana kokeilemassa ainakin minulle täysin uutta urheilulajia, nimittäin SUP -lautailua. Lyhenne tulee sanoista stand up paddling, eli nimensä mukaisesti tasapainoillaan tuon surffilautaa muistuttavan esineen päällä. Olin kyllä useasti kuullut tästä lajista ja olin aina halunnut päästä kokeilemaan - nyt oli siis täydellinen tilaisuus! (Huom: halusin tätä niin paljon, että revin Joannan kanssani ylös neljän tunnin yöunien jälkeen, haha).
kuvat: Maria/Twenty Knots
muokkaus: Minä

Tämä oli yllättävän helppoa! Tai siis, pelkkä laudan päällä pysyminen ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia varsinkaan nyt kun harjoiteltiin uima-altaassa. Aallon liplatus voi tuottaa haastetta, onko teillä siitä kokemusta? Kaipasinkin hieman haastetta ja aloin testailemaan joogasta tuttuja asanoita, kuten alaspäin katsovaa koiraa sekä siltaa. Silta olikin hieman hankalampi tasapainon kannalta ja mä kävinkin sen yhteydessä pulahtamassa altaassa. Oli jotenkin todella vapauttava ja ihana olo kun vaatteet päällä lensi viileään altaaseen lillumaan! Tunti jatkui sitten märillä sortseilla ja urheilurintsikoilla, että ei tuo pulahdus kyllä menoa yhtään hidastanut.

Oli kyllä todella kiva kokeilla jotain uutta lajia, kiitos Twenty Knotsin Marialle ja Paulille! Kyseinen firma järjestää erilaisia lajin variaatioita niin Helsingissä kuin Kirkkonummellakin, kannattaa käydä tsekkailemassa heidän sivujaan jos kiinnostuit lajista. Rohkeasti vaan kokeilemaan, ainakin meikäläistä piristää aina kummasti tällainen vaihteleva harrastelu :) 

Onko teillä kokemuksia tästä lajista? 

9 kommenttia:

 1. siis vinde et tiiäkkää mitä huutonaurua nauroin tolle suluissa olevalle tekstille ku muistelen tota hetkeä!!! oli kyllä huisia, kumpa päästäis takasin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha paras!! XD Et tainnu olla ihan siitä innokkaimmasta päästä hehehe..

   Poista
 2. hei, Espanjan reissustanne on jo aikaa, mutta katselin vanhoja postauksissa ja aloin miettiä, että missä olin Espanjaa olitte ja oliko hotellimme hyvä(mikä hotelli?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Oltiin Fuengirolassa ja yövyttiin Lauran perhen asunnolla, eli emme hotellissa lainkaan :)

   Poista
 3. Suppailu on todella ihanaa! Viime kesänä kävimme suppailemassa sellaisia 8km matkoja erään saaren ympäri ystäväni kanssa, välillä kun oli todella korkeita aaltoja oli hieman haastavaa ja toki alkuun kun harjoitteli rannan tuntumassa niin tuuli nappasi ja olinkin sitten järvessä :D Pidemmät matkat ovat hyvää harjoitusta, mutta yllättävän rankkoja. Mekin luultiin saaren kierron olevan n. 3km mutta kuinka olimmekaan väärässä ja keskellä järveä tyynessä kohdassa meinasi tulla epätoivo. Vitsi tuli ikävä viime kesää :) Tänä kesänä aivan varmasti suppailen uusissa maisemissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kuulostaa jännältä! Tuollainen suppailuretki olisi mageeta toteuttaa :) Ja kyllä, tänä kesänä haluan minäkin suppailla ihan muuallakin kuin uima-altaassa.

   Poista
 4. Suppailu on aivan superia! Viime kesänä vuokrattiin muutaman kerran laudat poikaystävän kanssa ja kierreltiin ympäriinsä. Lämpimällä ilmalla aivan superia puuhaa <3

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Suppailu on kyllä hauskaa! Itse oon koittanut vaan Töölönlahdella ja sillon oli aika kova tuuli + välillä paljonkin aaltoja, kun meni veneitä ohi siinä Tokoinrannan puolella :D Haluisin just siks kokeilla joko uima-altaassa/jossain missä "sais" tippua veteen! Sillon oli niin kylmä enkä välttämättä muutenkaan olis halunnu tippua sinne Töölönlahteen niin menin aika paljon jalat täristen ihan polvillani... Joten uusintakertaa ootellessa! :D

  VastaaPoista
 6. Suppailu on niin ihanaa, oon ihan hurahtanut tässä muutaman vuoden aikana. Nyt tuli suppailtua koko juhannus, kun serkkujen mökillä oli lauta ja hupsis, tänään lähti sit ihan oma lauta tilaukseen :D Suppauskesä luvassa siis <3

  VastaaPoista