keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Elämäni saavutukset

Hellurei!

Mä aloin tässä eräänä päivänä miettimään sellaista asiaa, että mitä kaikkea tässä elämässä on tullut saavutettua. Välillä tuntuu, että aika vähän on tullut mitään nimellistä saatu aikaan tai että koko ajan tulisi vaan suorittaa ja puskea eteenpäin. Vähän niinkuin aina olisi joku vitosvaihde päällä, että saa hommat pakettiin ja mitä sitten? Lisääkö suorituksia?

Päätin nyt haastaa itseni ja listata ylös oman elämäni saavutuksia - sekä isoja ja pieniä.
1. Olen luonut kestäviä ja kultaakin kalliimpia ystävyyssuhteita. Olen onnekas, kun olen saanut sellaisia ystäviä ympärilleni, jotka hyväksyvät mut sellaisena kuin olen ja tukee kaikissa tilanteissa. Tämä ei ole itsestäänselvyys, joten se on minusta hieno saavutus, joka toivottavasti kantaa läpi elämän. 

2. Olen suorittanut lukion ajallaan. Muutama ystäväni on edelleen lukiossa kirjoilla, kun kurssit ovat jääneet roikkumaan työnteon tieltä. Kukin tietenkin tyylillään, mutta itse olen onnellinen siitä että sain suoritettua koulun ajallaan ja pääsin heti sen jälkeen toteuttamaan muita juttuja. En voisi tähän hätään keksiä mitään ahdistavampaa kuin takaraivossa suoritusta odottavat lukion kurssit, hah! 
3. Olen uskaltanut toteuttaa unelmiani. Olen päässyt esimerkiksi matkustelemaan paljon, vaikka rahatilanne ei olisi ehkä sitä aina ensisijaisesti sallinutkaan. Olen tiedostanut sen, että kerran vaan ollaan nuoria ja monet tämän ikäisenä tehdyt reissut on once in a lifetime -kokemuksia ja ovat pienen kärvistelyn arvoisia. Myöhemminkin ehtii matkustaa, joo, mutta ne reissut ovat sitten taas sen ajan kultaa. 

4. Olen uskaltanut olla oma itseni. En aina, mutta ainakin näin yleisesti ottaen. Olen uskaltanut sanoa oman mielipiteeni ja seistä sen takana. Harvemmin olen myöskään hävennyt jotain tekemisiäni, sillä mielestäni ne kasvattaa meitä ihmisenä. Eli varmaan tiivistettynä voisi sanoa, että hyväksyn itseni sellaisena kuin olen ja se on kyllä vaatinut harjoittelua. 
5. Pääsin ammattikorkeakouluun, olen pysynyt aikataulussa opiskelujen kanssa sekä sain unelmieni työharjoittelupaikan sen ohella. Olin aina haaveillut pääseväni töihin mainostoimistoon ja median pariin, joten tässä olen puolisen vuotta jo elänyt arkea unelmatyössäni. Ihan vielä en tiedä mitä tarkalleen ottaen haluaisin tulevaisuudessa tehdä, mutta eiköhän sekin tässä ala pikkuhiljaa hahmottumaan. 

6. Perustin oman toiminimen ja olen tehnyt töitä sen alla. Tämä on ollut mulle henkilökohtaisesti tosi iso saavutus ja rohkea askel unelmien tavoittelua ajatellen. Olen päässyt toteuttamaan itseäni ihan uudella tavalla ja rakastanut sitä mitä teen. 
kuvat: Laura Laukka
muokkaus: Minä

7. Olen rakentanut upean ja kestävän parisuhteen yhdessä upean ihmisen kanssa. Olemme asuneet kahdessa eri asunnossa ja tällä hetkellä tuntuu että ollaan enemmän kotona kuin aiemmin, ollaan rakennettu tästä meidän oma happy place. Olen ylpeä meistä kun ollaan nuoresta iästä huolimatta kuljettu pian kuusi vuotta yhdessä, aika hurjaa. 

Sellaisia saavutuksia mulla. Varmasti jotain muitakin löytyy, mutta tässä on kaikki mitä päällimmäisenä tulee mieleen. Innolla odotan miltä tämä lista mahtaa näyttää kymmenen vuoden kuluttua, jospa olisi vähän enemmän jo saavutettu siihen mennessä! 

Mikä on sun ensimmäisenä mieleen tuleva saavutus elämältäsi?

5 kommenttia:

 1. tää oli ihanan positiivinen postaus! :)) tuli oikein hyvä mieli :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi beibe! Aika isoja saavutuksia kyllä ihan jokainen minkä listasit, mistä pienistä sä oikein puhuit? Pöhkö! <3

  xxo,
  Janina
  fittimes.net

  VastaaPoista