tiistai 23. elokuuta 2016

Ihan muina graafikkoina

paita/Zara, housut/Vero Moda, kengät/Second Hand


Mulla on menossa pieni vaatekaapin uudistusprosessi. Jo pitkän aikaa olen aamuisin katsonut vaatteitani ja miettinyt, että mitähän hittoa. Miksi (miksi?!?!) mulla on niin paljon sellaisia vaatteita joita en halua käyttää. Kaikenmaailman kuoseja sekä rimpsuja, jotka eivät ole enää yhtään omaa tyyliäni. Nykyään kun kaipaan enemmän selkeitä linjoja, pienellä rosoisuudella höystettyä klassisuutta ja monesti todella minimalistiset asut miellyttävät silmääni enemmän kuin kuosihirviöt.

Ostin yllä näkyvän kauluspaidan Zarasta ja se on mun lemppariostos pitkään aikaan. Jännä ja erilainen leikkaus yhdistettynä isoon malliin tekee siitä kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hienon. Tiesin heti, kuinka haluan sen yhdistää: tekonahkahousuihini sekä kirpputorilta löydettyihin herrainkenkiin. Tästä asusta tykkäsin älyttömän paljon ja siinä oli todella oma olo. Töissä sain myös kehuja sekä kommenttia, että näytän yhtäkkiä ihan graafikolta, hah! Pikkuhiljaa yritän siis karsia vaatteitani ja saada tilalle sellaisia, joissa oikeasti tunnen oloni omaksi ja mukavaksi.

En tiedä milloin olisin viimeksi höpöttänyt tänne jotain muotijuttuja, mitä te pidätte näistä? Nyt kun on enemmän tyylijutut alkaneet allekirjoittanutta kiinnostaa, uskon niiden lisääntyvän tulevaisuudessakin. 

Mukavaa päivää jokaiselle teistä!

13 kommenttia:

 1. Näitä postauksia lisää! Ihana sinä

  VastaaPoista
 2. mäkin sanon että lisää muotijuttuja! Mäkin oon tota karsimis/uudistamis prosessia käynyt nyt tänä kesänä ja sanon että kyllä kannattaa! Itse innostuin kun luin konmari kirjan ja luovuin kaikista niistä vaatteista jotka on 'tosi kivoja' mutta joita en koskaan käytä ja pidän vaatekaapissa vaan siksi että 'no sijoitin näihin silloin rahaa ja ja ja pakkohan tää on säästää' XD Oon huomannut että mitä vähemmän vaatteita ja mitä simppelimpiä ne on sitä helpompi on koota asut päivälle (vaikka kyllähän mä vieläkin kriiseilen aina välillä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäisitte näistä jatkossakin! Haha jep sama juttu mulla, ihan liikaa säilyttelee sellaisia vaatteita joita tsägällä ehkä kerran vuodessa käyttää ja niitäkin siksi, että ei koskaan käytä :--D Ja niinpä, helpompi koota asut yksinkertaisten vaatekappaleiden ympärille!

   Poista
 3. Siis ihan kuin mun suusta! Oon kans viskonut kirppikselle hurjalla kädellä kaikkia mitä ihmettä mun päässä on liikkunut kun oon ostanut tän -hirvityksiä ja koittanut jättää jäljelle vain kaikista yksinkertaisimmat ja kaikkien kanssa menevät yksilöt. Nyt kun vaatekaapista löytyy vain lemppareita ja selkeitä linjoja niin on jotenkin puhdistunut olo (?) :D Joten ehdottomasti lisää näitä juttuja! Mä ainakin inspiroiduin heti tosta sun asusta, eli kokeiluun menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! No mut hyvä, että sullakin on karsintaprojekti meneillään. Mullakin on paljon mukavampi olo vaatekaapilla, jos sieltä löytyy selkeitä linjoja ja pelkistettyjä vaatekappaleita :) Kiva kuulla, lisää siis tulee!

   Poista
 4. Kiva postaus! Näitä lisää :)
  Mulla on kans ollut vaatekaapin uudistus menossa, ja aika selvillä vesillä ollaan jo :D kaikki kahteen vuoteen pitämättömät vaatteet pois. Kirppikseltä on nyt tullut löydettyä vaatteita jota oikeasti tulee pidettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Haha hyvä, toi onkin hyvä mentaliteetti! Kirppikset on myös mun lemppareita, useimmiten niiltä löytyy kaikki parhaat löydöt.

   Poista
 5. Tosi makee asu! Vau.

  VastaaPoista
 6. ihana asu !!! Tahdon!! <3____<3 t. muija jolla yleensä päällä vaan kuosihirviöitä

  VastaaPoista