perjantai 19. elokuuta 2016

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

kuvat: Linda Alku

En jaksa edes yrittää kertoa tähän mitään fiksua, inspiroivaa, runollista tai maailmaa ammentavaa. Muka-iloisia elämän sanontoja tai viikonlopun hehkutusta. Oon sisäisesti iloinen ja fiilis on sama kuin kuvissa, mutta jollain tapaa myös tosi surullinen siitä, että tänään lopetin maailman parhaan työharjoittelun parhaassa paikassa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja en olisi koskaan uskonut, että tää on näin perseestä. Haluaisin vaan jatkaa arkeani niiden inspiroivien ihmisten seurassa, mutta ei. Nyt on taas uusien tuulien aika ja mä toivon niiden tuulien olevan täynnä iloa ja uutta inspiraatiota.

Nyt kuuntelen sateen ropinaa ja syön liikaa salmiakkia.

Hyvää viikonloppua kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Ihanan simppeli ja yksinkertainen asu, mutta silti tosi makee :)
  http://www.lily.fi/blogit/essiel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä oon lähiaikoina tykännyt eniten tällaisista tosi simppeleistä asuista :)

   Poista
 2. Tsemppiä! :) Nuo on kyllä jotenkin ikäviä hetkiä, kun on pakko luopua hyvästä työpaikasta, jossa on viihtynyt. Itse kävin samoja fiiliksiä läpi, kun 2,5 vuoden pesti rakkaassa työpaikassa loppui viime vuonna irtisanomisten takia. Tuntuu joskus, etten ole vieläkään päässyt asiasta yli ja välillä on kunnon kaipuu sinne! :D Toisaalta, ehkä siinä onkin se hienous, ettei se ajanjakso ollut ikuinen ja siitä jää ne hyvät sekä lämpimät muistot. Ja kuka tietää, vaikka joskus sun tie veisikin sinne takaisin vaikka valmistumisen jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niin on, en olisi koskaan kuvitellut että se olisi henkisesti näin raskasta. Voi ei, kuulostaa inhottavalta! Olet oikeassa, että hyvät ja lämpimät muistot piristää mieltä tulevaisuudessakin ja eihän sitä koskaan tiedä päädynkö sinne jatkossakin :)

   Poista
 3. Sulla on tosi kivan oloinen blogi, paljon positiivista energiaa! <3 Ja asu on ihana :--)

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista