tiistai 16. elokuuta 2016

Kaksi videota ja ajatuksia Youtubesta

Hello!

Oon nyt oikeasti kiinnostunut videoiden tekemisestä ja ajoittain niiden taltioiminen inspiroi enemmän kuin valokuvien ottaminen. Flowsta tuli otettua oikeastaan pelkästään liikkuvaa kuvaa ja viikonloppuna sain editoitua pari viimeaikoina kuvattua videota, jotka ajattelin nyt pistää tänne näytille. Kroatian videon kanssa oli jotain sählinkiä, enkä saanut laatua parhaimmaksi mahdolliseksi, mutta älkää jooko välittäkö liikaa siitä. Muutenkin tuo Premieren opettelu on aika hidasta puuhaa, ja vaikka tällä hetkellä videot eivät ole ihan sellaista laatua mitä haluaisin oikeasti julkaista, on pakko vaan sinnikkäästi jatkaa harjoittelemista. Jonain päivänä mä vielä osaan tehdä täysin mun omia visioita vastaavia klippejä!

Olen nyt miettinyt sitä, että miten aion videot ja blogin yhdistää keskenään ja olen aikalailla päätynyt siihen, että pidän blogin kuvapainotteisena ja videot pidän erillisenä Youtube -kanavallani. Joten käykäähän klikkaamassa tilaa -nappulaa, jos haluatte jatkossa saada reaaliaikaista tietoa videoiden ilmestymisestä! Mulla on jo muutama video tuloillaan, eli uutta päivitystä on luultavasti jo pian tulossa.
Meillä oli niin hauskaa tätä videota kuvatessa! Lauran kanssa räkätettiin vedet silmissä, toivottavasti edes vähän fiiistä välittyisi sinne teillekin. Tämmöiset haasteet ovat ainakin mun mielestä aina hauskoja! Kroatiassa oltiin Ainon, Annin ja Joannan kanssa ja nämä klipit ovat mun ja Joannan käsialaa. Meillä oli niin huippu reissu!

Mielestäni videoilla saa niin hyvin kuvattua fiilistä, jota ei välttämättä valokuviin osaa tallentaa. Riippuu tietenkin todella paljon tilanteesta, mutta ainakin yleisesti ottaen. Mä myös tykkään katsoa paljon erilaisia videoita Youtubesta, tarinoinnista reissuvideoihin ja joogasta lauluun. Eli ihan kaikenlaista! Niistä saa tosi paljon inspiraatiota omiin tekemisiin ja mulla onkin jo monta ideaa takataskuja videoita varten.

Mikä mahtaa olla teidän suhtautumisenne videoihin? Linkittäkää teidän omia kanavia tähän postaukseen, kävisin mielelläni katsomassa millaisia videoita te olette tehneet. Saa linkkailla myös omia suosikkeja! :-)

Youtube: Katarina Ruusu
Instagram: katarinaruusu
Snapchat: katasti

3 kommenttia:

  1. Mä oon just reissuilta viime aikoina taltioinu live kuvaa, se vaan jotenkin taltio juurikin sen fiiliksen paremmin! En tiiä osaisinko koskaan vloggaajaksi alkaa, ujoilen liikaa kameran edessä haha... Mut löytää youtubesta ihan vaan reetta pellikka nimellä :---P

    VastaaPoista
  2. Kata tykkäsin tosta sun alotuksesta :"Hhhhhei" XDD Noei mut ootte huippuja :'DDDD <3

    VastaaPoista
  3. Tuo teidän Kroatia video oli niiiin huippu!! Tykkäsin paljon! :) Sitähän vois itsekkin kuvailla siellä videoita, kun kahden viikon päästä ois lähtö ;) Niin ja toi sinun & Lauran oli niin paras! :D Nauroin oikeasti melkeempä vedet silmissä ja oli hauskaa x)

    VastaaPoista