perjantai 23. syyskuuta 2016

Fiilis aika zen mode

Tänään tuntuu helpommalta hengittää.

Tällä viikolla on tapahtunut paljon ja tänään on alkoi mun viikonloppu - onneksi. Päivät ovat koostuneet niin monista ajatuksista ja tekemisistä, ettei sellaiselle kokonaisvaltaiselle rentoutumiselle ole jäänyt liiemmin aikaa. Treeneissäkään en ole jaksanut käydä, kun hoidettujen velvollisuuksien jälkeen voimia on ollut ainoastaan Netflixin tuijottamiseen ja sohvalla makaamiseen. Onneksi päiviin on mahtunut myös ystävien kanssa hengaamista, Bridget Jonesille vedet silmissä nauramista sekä kiitollisuuskohtauksia.
Kun itselleen sattuu heikko hetki, sitä huomaa entistä paremmin miten huikeita ihmisiä on onnistunut haalimaan elämäänsä. Niin monia välittäviä, pyyteettömästi avuliaita sekä rakastavia ihmisiä on ympärilläni. Olen tässä parin päivän aikana jopa liikuttunut kyyneliin niistä monista kauniista ja tsemppaavista sanoista, joita olen osakseni saanut. Meinaan jo tätä kirjoittaessanikin herkistyä, mutta nyt ei ole sen aika! 
Tänä aamuna oli viikon ensimmäinen mukava aamu. Sellainen, jolloin herätään virkeänä uuteen päivään, vedetään trikoot jalkaan ja heitetään huppari niskaan, tepastellaan kirpeän syksyisessä aamuauringossa ja käydään kaupassa hakemassa aamiaistarvikkeita. Tullaan kotiin miehen vielä vetäessä sikeitä, kaivetaan ne vaimomateriaalitaidot jostain kaapin pohjalta ja väsätään yhteinen aamiainen kahvinkeittimen poristessa hiljaisessa kodissa. Ei kiire mihinkään, ei huolta huomisesta - vain minä, hän ja aamu.
Tiedossa on rento viikonloppu sukulaisten kanssa laatuaikaa viettäen, hyvin syöden sekä muuten vain rentoillen. Tuntuu siltä, että lähiaikoina olen vaan entistä enemmän kaivannut juuri tämänkaltaisia viikonloppuja ja juuri siltä tuntuu tälläkin hetkellä. Ihanaa vain olla tekemättä mitään. 

Kiitos teidän positiivisesta vastaanotosta tähän videoon - tuntui paljon helpommalta heti tuon videon julkaisun jälkeen, en kyllä tiedä miksi. Kaipa se tuntui hyvältä sanoa kaikki ääneen ja kertoa teillekin vähän missä tällä hetkellä mennään. Kiitos että olette siellä <3

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua ihan jokaiselle teistä!

2 kommenttia:

  1. Ihanan rauhallinen fiilis näissä kuvissa! Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli näistä kuvista "aika zen fiilis". <3

    VastaaPoista