perjantai 30. syyskuuta 2016

Perjantai on kerran viikossa

kuvat: Ella Elers

En muista milloin viimeksi olen ollut yhtä onnellinen siitä, että on perjantai. Tänä viikonloppuna tapahtuu niin kivoja juttuja, että en malta pysyä pöksyissäni! Päivällä luvassa on kalustolainojen palauttamista, pikaista ystävän treffaamista, ytimekästä kuvauskeikkaa ja loppuilta meneekin sitten rennommissa merkeissä omia juttuja kuvaillen, ruokaa tehden sekä ystävän viekussa Vain Elämää katsoen. 

Huomenna järjestän mun tytöille bileet nimellä "Bitches celebrate life!" Kun loin meille tämän eventin, mulla ei ollut hajuakaan tästä meidän kämppärumbasta ja olin sitä mieltä, että elämässä on paljon juhlimisen aihetta, mutta liian vähän juhlia. Tässä välissä on masennuttu siitä, että asunto lähtee alta ja hah, sopivasti juuri ennen juhlia saimme tiedon uudesta asunnosta. Eli nyt on todellakin syytä juhlia ja nostaa malja - ihana päästä pitkästä aikaa vähän järkkäämään pippaloita sekä leipomaan tarjoiluja! Eilen iski Tigerissa valinnanvaikeus juhlahärpäkkeitä valitessa.. (selvennys: joudun tekemään tänään uuden reissun, koska en vaan osannut päättää).

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Onnea uuden asunnon löytämisestä! Vaikka sanotaan että kaikki kyllä järjestyy, niin kyllä omallakin kohdalla olisi pieni(tai isompikin) epätoivon tuulahsus iskenyt, mutta aivan ihanaa että nyt teille sattui löytymään juuri sopiva kämppä! :)
  Voisitko jakaa jonkun reseptin tarjottavista mitä meinaat tarjota sun partyissa, jos on jotain vähän erilaisempaa tarjottavana ?

  Vielä asiasta kukkaruukkuun niin kannattaa varata paketti jos toinen nenäliinoja tuon Vain Elämää jakson katsomiselle! Voi olla että niitä ei tarvita, mutta voi olla että on kivempi niistää paperiin kuin hihan helmaan. Ite meinaan katsoa jakson vielä uudestaan sillä se kulkee tämän kauden lempparijaksona tähän mennessä tulleista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä asioilla on aina tapana järjestyä - ennemmin tai myöhemmin :) Onneksi löydettiin asunto näinkin nopeasti! Ja hei ehdottomasti jaan reseptit eilisestä, ainakin raakakakkureseptiä pukkaa lähipäivinä!

   Vain Elämää oli ihana, en tosin itkenyt (ainakaan kauheasti, haha)! Kaikki coverit oli tosi nappisuorituksia :)

   Poista