maanantai 12. syyskuuta 2016

Sateen jälkeen aurinko

Hei rakkaat, se olis taas maanantai!

Kiitos kommenteista mun eilen kirjoittamaa romahdusta koskien. Sain viestejä täällä sekä snäpissä ja kiitosta eritoten siitä, että kirjoitan aiheesta rehellisesti. Pyrin olemaan täällä blogissa mahdollisimman rehellinen ja tuoda esille myös vähän niitä huonompiakin fiiliksiä, joten kiitos teille kun tykkäätte lukea ja kommentoida! 
Tänään on uusi päivä - aurinkoinen, täynnä uusia mahdollisuuksia ja virtaa. Aamulla mua väsytti kovasti ja heti alkajaisiksi myöhästyin bussista. Aamupäivä meni viikonlopun kuvia muokatessa ja pieni tuli persusten alla, mutta nyt alkaa maanantain duunit olemaan pulkassa. Istun meidän toimistolla ja odotan innolla, että pääsen kohta ulos ja vetämään päivän treenit! Mitä teidän maanantaihin kuuluu?
takki/Cubus
Tällä viikolla aion ottaa iisimmin - lauantainen romahdus oli varmasti kaiken kasaantuneen stressin, univelan sekä duunien ansiota. Tällä viikolla haluan panostaa treenaamiseen, hyvään ruokaan ja fiksuun aterioiden suunnitteluun sekä valmistamiseen ja viikonloppuna lähdetäänkin tyttöjen kanssa meidän mökille rentoutumaan! Tätä reissua on odotettu jo pitkän aikaa ja uskon tämän tulevan jokaiselle meistä erittäin tarpeeseen. 
kuvat: Minna Somero

Miljoona halia kaikille teille - oon onnellinen jokaisesta teistä ketkä luette mun juttuja! Jos susta tuntuu tänä maanantaina siltä, että haluat jättää kommenttiboksiin jonkun pienen terveisen, olisin tosi happy. Olisi kiva kuulla miten teillä menee! Mutta pakko ei ole :)

Mahtavaa viikon alkua kaikille <3

9 kommenttia:

 1. Tää maanantai on ollut aika kiva, vaikka aamulla olikin kiire enkä ehtinyt salille ennen kouluun lähtöä. Sain kuitenkin kivan parin ryhmätehtäviin ja viestin kivasta työpaikasta johon pääsen tutustumaan, ja nyt kasvissosekeitto valmistuu hellalla :3 Kivaa maanantain jatkoa myös sulle, sun blogi on ihana ja inspiroiva!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sun maanantai kuulostaa tosi kivalta - kasviskeittoa voisin mäkin tässä joku päivä tehdä :) Kiitos kaunis, ihanaa viikkoa sinne myös <3

   Poista
 2. Kiinnitin huomiota sun ihanaan nutturaan! Nyt alkoi hieman kaduttamaan, että leikkautin polkan...saa taas vähän aikaa kasvattaa, että saisin hiukseni samanlailla kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana! Polkkakin on ihana, mulla on itse asiassa merkki ylikasvaneesta mallista kun saan nutturan noin hyvin pään päälle :-D

   Poista
 3. Ei oo mun maanantai, koska pöpö iski ja oon tuskaillu sängyn pohjalla :(

  VastaaPoista
 4. Multa jälkikäteen peukkuja sun avautumispostaukselle! Musta on ihanaa, että tuot itteäs rehellisesti esiin niin blogissas kuin snäpissäskin. Ylipäätään arvostan ihmisiä, jotka uskaltaa näyttää itsestään myös ne huonot hetket ja ongelmat, eivätkä anna itsestään irti vaan silloin, kun kaikki on hyvin ja mahtavaa. Tykkään tosi paljon sun blogista ja snäpistä ja somekanavista ylipäätään mm. ton takia :) Oot inspaava tyyppi ja jaat tosi samanlaisia ajatuksia mun kanssa, senkin takia sua on superjees ja mielenkiintoista seurailla! Ihanaa alkavaa viikkoa sulle :-* Mulla on tosi kiireinen viikko tiedossa, mutta viikonloppuna saa sitten levähtää, jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tää kommentti sai kyllä leveen hymyn huulille! Tosi kiva kuulla, että tykkäät meikäläisen meiningistä :) Ihanaa viikkoa myös sulle, kiitos kommentista <3

   Poista
 5. Ihana blogi ja upeita kuvia! Minkä hintainen sinulla on muuten henkilökuvaus?

  VastaaPoista