lauantai 3. syyskuuta 2016

She smokin' hot she smokin' good


Savua, täydellinen malli ja metsä. Näihin kuvauksiin ei muuta kaivattu ja silti niistä tuli mun tähänastiset lempparikuvat. Olin vaikka ties kuinka pitkään halunnut ottaa tällaisia ja savutkin olin tilannut jo aikapäiviä sitten, mutten halunnut ketään muuta kuin Veronican malliksi. Hänen tatuointinsa sekä tummat hiukset sopivat visiooni just eikä melkein! Lopulta onneksi saatiin sovittua yhteinen kuvauspäivä ja toissapäivänä olikin sitten aika rämpiä metsän siimekseen. 

Meillä oli yhteensä kolme savupatruunaa, joiden kesto oli 100 sekuntia per, eli ei todellakaan kauaa! Ensimmäinen patruuna meni siihen, että tuuli vei savut aivan väärään suuntaan ja malli juoksi rämeikössä oikeaa kohtaa metsästäen :-D Loput kaksi meni vähän helpommin, mutta pitkälti näiden kuvien otto meni vaan mahdollisimman paljon ruutuja räpsiessä. Lopuksi sitten katsoin tuliko onnistuneita ja onneksi tuli! Kaikki kiitos kuuluu ihanalle mallilleni, joka reippaasti hengitteli tuota savua naamansa edessä - mahtavaa kuvaustilanteeseen heittäytymistä! 

Mitä pidätte kuvista? Arvostaisin kommentteja ja mielipiteitä näistä <3

13 kommenttia:

 1. Siis wau Kata, nyt on kyllä oikeesti kova setti! Varsinki toi toka ja kolmas kuva, ihan huikeet!

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä niin upeita!:) Ootko mistä hankkinut kyseiset savut, nimittäin itseäkin alkoi kiinnostaa tälläiset savu kuvat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveesti! Ostin ne täältä: http://www.prohobby.fi/search?q=savu :)

   Poista
 3. Siis nää kuvat on todella mahtavia! Jotenkin kaikki värit sopii niin hyvin yhteen ja Veronica sopii kyllä erittäin hyvin noihin malliksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, mä tykkään itsekin tosi paljon näistä kuvista :)

   Poista
 4. Nää on ihan sairaan makeita!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paaaljon kiitoksia, teidän kommentit merkkaa tosi paljon <3 :')

   Poista
 5. Savupatruunat ovatkin mulle uusi juttu, todella hauska idea! Kuvat ovat todella onnistuneita ja oikein mallin olet löytänyt, kannatti pitää visiostaan kiinni :) Savu on kyllä todella kaunista ja inspiroivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo tuo kyllä heti niin erilaista ilmettä kuvaan kuin kuvaan! Ja oon samaa mieltä, Veronica oli ainoa jonka näihin olisin kelpuuttanut :) Kiitos!

   Poista
 6. Tykkään, wautsi! Siisti idea;)

  VastaaPoista
 7. Hei kiitti kommentistas jonka jätit viime postaukseen. :) Nää on tosi makeita kuvia!

  VastaaPoista