maanantai 5. syyskuuta 2016

Täydellinen uusi tulokas

Nyt sen löysin, pitkän etsinnän jälkeen. Sitä olin pitkään hamuillut, mutta mikään vastaan tulleista ei ollut läheskään täydellinen - aina oli jotain vialla. Ja se juttu on..
kuvat: Linda Alku

Kyllä, nahkarotsi. Olen loppukesästä asti silmäillyt kauppojen valikoimaa nahkatakkien kannalta ja mikään ei ole tuntunut tai näyttänyt tarpeeksi hyvältä päälläni. Aina on ollut jotain vikaa ja jo luulin, etten tule löytämään itselleni täydellistä yksilöä. Olin jopa luopunut toivosta, että löytäisin kohtuuhinnalla nahkaisen takin ja taivuinkin jo keinonahkaisten yksilöiden puoleen. Kunnes eräänä kauniina päivänä astuin Carlingsiin ja se oli menoa se. 

Bongasin tämän takin seinältä roikkumasta, eikä liikkeessä tietenkään ollut omaa kokoani. Siinä sitten soiteltiin läpi kaikki Helsingin ja Espoon alueen liikkeet ja kaikki sanoivat eioota. Meinasin jo vaipua epätoivoon, kunnes lopulta kohtalo toikin eteeni oman kokoni ja kassallehan se sitten kiikutettiin alta aikayksikön. Haluaisin pitää tätä koko ajan päälläni!

Tervetuloa kotiin, oi täydellinen takkini. Tulen pitämään sinusta hyvää huolta.

1 kommentti:

  1. Oi vitsi miten makee takki! Ihana :) Oon kans metsästäny täydellistä nahkatakkia varmaan 5 vuotta ja nyt vihdoin sen löysin, kuinka iloiseksi voikin ihminen sellasesta tulla!! :D

    VastaaPoista