perjantai 28. lokakuuta 2016

Kuvia kuluneelta viikolta

Moi tyypit! Täällä kirjoitellaan muuttolaatikoiden keskeltä, halusin tulla moikkaamaan teitä hieman hiljaisen viikon jälkeen. Hommaa on riittänyt niin koulujuttujen kuin muuttojuttujenkin suhteen, minkä lisäksi olen ehtinyt puuhastelemaan kivoja juttuja. Kamera on kulkenut ahkerasti mukana ja tässä pieni kuvapläjäys kuluneelta viikolta!
♥ Viikkoon on kuulunut muutamilla pressipäivillä vierailua ja kevään mallistojen ihastelua. Miten ihania mallistoja onkaan tulossa, en ehkä kestä! Kiva aina nähdä, mitä on tulossa ja saada osakseen pientä inspiroitumista. Tämänkaltaiset tapahtumat kiireisen sekä hieman stressaavan viikon keskellä ovat kultaa.

♥ Värjäsin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hiukset kotivärillä, kun rahatilanne ei vaan anna myöden kampaajalla käyntiin. Lopputulos ei ole radikaali, mutta sain hiuksiin vähän kirkkaampaa väriä (näissä kuvissa vielä vanha väri). Lompakko sekä mieli kiittää!

♥ Kävin pitkästä aikaa Elixialla treenaamassa ja muistin taas, kuinka se paikka ei ole ihan mua varten. Tykkään Crossfitissa siitä, että meno on vähän rosoisempaa ja sosiaalisempaa. Sain kyllä hyvän treenin tehtyä, mutta en mielelläni palaisi enää noin hienoon saliympäristöön - crossfittaajat varmasti ymmärtävät mitä tarkoitan?

♥ Sain (taas) pitää sylissäni maailman lutuisinta sekä pehmoisinta koiraa, joka on tuttu näky Republicin pressipäivillä. Viime vuonna tällä ja toisella koiralla oli päällään tonttupuvut, kun taas tänä vuonna he olivat supersankareita. Mä.en.kestä. Olisin voinut jäädä paijailemaan tätä koko loppupäiväksi!

Nyt lähdetään roudaamaan kamoja sekä hakemaan avaimia uuteen asuntoon. Jos kiinnostaa seurailla meininkejä tältä päivältä, kurkatkaa mun snapchattiin @katasti! Oon super innoissani, sillä en edes tarkkaan muista miltä uusi asuntomme näyttää, heh. Palataan taas, mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti