tiistai 8. marraskuuta 2016

Behind the Scenes | Kuinka blogikuvat syntyvät? (video)

Iltaa!


Sain eilen ihan ekstempore mieleen, että olisi kiva kuvata videon muotoon behind the scenes -materiaalia arkisista kuvauksista. Ajattelin, että se vois olla ihan mielenkiintoinen, mitä mieltä olette?  Meidän meininki on tosi rentoa, koska tunnetaan Lauran kanssa niin hyvin ja voidaan pelleillä ja keskustella keskenämme. Eli aika lentää kuin siivillä ja hauskaa on :-) Sen pitemmittä puheitta, täältä pesee!


Heitelkää ihmeessä mahdollisia videotoiveita, toteuttaisin niitä mielelläni :-)

T. Katsku

6 kommenttia:

 1. Tää oli kiva, tykkäsin todella. Millä kameralla tarkalleen ottaen kuvaatte? Ja noissa kuvissa oli vähän jälkikäsittelyäkin varmaan niin ois mukavaa joskus nähä vaikka miten muokkaat jotain kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi mukava kuulla :)! Mulla on käytössä Canon 5D Mark2 ja linssinä Sigman 35mm 1.4f! Joo käsittelen kuvat Lightroomilla ja itseasiassa postauksen olen siitä tehnyt täällä: http://keepongrowing-kk.blogspot.fi/2016/03/kuvanmuokkaushommia.html ja pahoittelut sivun huonosti menevistä teksteistä, ulkoasu on tuon jälkeen muuttunut :) Mutta videotakin olis mielenkiintoista tehdä aiheesta!

   Poista
 2. Hei kiitti vastauksista!

  VastaaPoista
 3. Todella hyvältä näyttää! :) Tuo video oli kyllä hauskalla tavalla toteutettu ja kiva nähdä vähän miten muilla kuvaussessiot menevät :) En koe kauhean luontevaksi itseni kuvaamista ja se tuo aina oman lisänsä kuvaussessoihin :D (vaikka joo alaa olen opiskellutkin, kauheinta on kuulla oma ääni editissä, hyi!)

  VastaaPoista