torstai 24. marraskuuta 2016

R E V S

kuvat: Liisa Kivi

Vaikka mä kuinka olenkin somepersoona ja rakastan kaikkia teknisiä asioita, on yksi asia jota en voi vastustaa: kirjat sekä lehdet ja niiden selailu. Mikään ei voita sitä fiilistä, kun avaa uuden sivun lehdestä, jota ei ole koskaan lukenut. Aina uusi kuva tai teksti, joka saattaa yllättää ja ihastuttaa. Se saattaa pistää ajattelemaan tai jopa vihastuttaa. Se luo tunnetiloja. Toisaalta rakastan myös oikein vanhojen kirjojen lukemista - hypistelen sivuja, nuuhkaisen niiden tuoksua ja lentävän mielikuvituksen kera alan miettiä, ketkä ovat kirjaa ennen minua lukeneet. Monellako henkilöllä se on minua ennen kulkenut? Ovatko he pitäneet lukemastaan? Onko näille sivuille vuodatettu kyyneliä, ilosta tai surusta? Uudet kirjat ja lehdet ovat mysteeri siinä missä aikaakin nähneet ja niissä kaikissa on jotain todella kiehtovaa.

Yksi lehti jota teille suosittelen on tämä kuvissa esiintyvä REVS. Suomessa perustettu muotilehti, jossa on toinen toistaan upeampia valokuvia kierrätetystä materiaalista valmistetuilla, jämäköillä sivuilla. Lehti on niin maaginen, että voisin selata sitä tuntikaupalla. Olen jopa leikannut lehdestä sivuja ja kehystänyt niitä, sillä tyyli iskee muhun just eikä melkein. Nyt on tullut tuo uusi numero, jota pitäisi ainakin Stockmannilta löytyä!

2 kommenttia:

  1. Oi, ihana vinkki! Ite rakastan kans kirjoja ja lehtiä kauniilla kuvilla, niin pakko käyä ainaki vilkuilemassa tuota jos nyt löytyis muualtaki ku Stockalta kun sitä ei täällä Jyppilässä ole <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen tutustumaan tähän <3 Ja varmasti löytyy muualtakin, en vaan oo ottanut selvää :)

      Poista