torstai 3. marraskuuta 2016

Seikkailulle kirkkaiden vesien ääreen


Heissan! Nyt sopivasti ensilumien satamisen jälkeen alkaa lähtölaskenta vähän päälle kuukauden päässä häämöttävään Thaimaan reissuun, jonne lähdetään muutamaksi viikoksi rakkaan ystäväni Lauran kanssa. En voisi olla enempää innoissani! Allekirjoittanut ei ole koskaan käynyt Euroopan ulkopuolella, eli en ole myöskään istunut lentokoneessa viittä tuntia kauempaa saatika ollut kirkkaiden vesien äärellä keskellä talvea. Olin pitkään suunnitellut lähteväni talvella lämpimään ja onneksi monen mutkan kautta sainkin itselleni reissukaverin ja nyt onkin lentoliput takataskussa. Suunnitelmissa on armotonta auringonottoa, ruuasta nauttimista, saarilla kiertelyä ja ihan vaan rentoilua.

Nyt pyydänkin teitä, rakkaat lukijat, kertomaan parhaat tärppinne tuonne paratiisiin! Into piukeana haluan jo alkaa kirjaamaan hyviä vinkkejä muistikirjaani, jotta paikan päällä olisi mahdollisimman paljon vaihtoehtoja tekemisille. Suunnitelmana on pysähtyä niin Bangkokissa, Koh Samuilla kuin Koh Taollakin. Eli niille suunnille otetaan vastaan kaiken maailman vinkkejä ravintoloista sekä käytännön ohjeista aina aktiviteetteihin saakka! 

Oltaisiin super kiitollisia kaikesta avusta, sillä ollaan molemmat menossa kohteeseen ensimmäistä kertaa! Kiitos jo etukäteen <3

4 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa kivalta! :) Vinkkejä en osaa antaa, en ole itsekään Euroopan ulkopuolella käynyt. Mutta tässä vain mietin, että reissatteko poikaystäväsi kanssa ollenkaan? Kun monesti tuntuu olevan kaveri matkassa :) Itse en oikein tahdo saada koskaan kavereita messiin koska ne joilla ois rahaa ovat työelämässä ja lomaa ei niin vaan järjesty, ja ne joilla ois aikaa ovat taas hippusen köyhempiä koska opiskelut :D Ni useimmiten tulee sit mentyä poikaystävän kanssa, vaikka kaverireissu houkuttelis hirveesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Reissataan aina silloin tällöin, mutta poikaystävällä ei ole ollut liiemmin ylimääräistä ja siksi ei pääse tälle Thaimaan reissulle lähtemään :-( Ollaan oltu monella reissulla yhdessä, muttei hetkeen olla pystytty järkkäämään yhteistä reissua.. Tuo on kyllä tosi hankalaa saada matkaseuraa, tiedän tunteen! Onneksi kuitenkin poikaystävä pystyy lähtemään :-)

   Poista
 2. Ei vitsi, ihanaa! Kelpais kyllä aurinkoloma, noh, kuten aina :D Ihanan väristä vettä kuvissa!

  VastaaPoista