torstai 1. joulukuuta 2016

Tigerin blehat ja poikaystävän huivi

 takki/Ellos*, housut/Vero Moda, hanskat/Primark, huivi/Fred Perry, lasit/Tiger
Moi ja mukavaa torstaita sinne ruutujen toiselle puolelle! Sain Ellokselta aikaisen joululahjan ja sain tilaisuuden kotiuttaa itselleni tämän kuvissa näkyvän, ihanan klassisen villakangastakin. En ole aikoihin omistanut mitään näin skarppia takkia, joka luo asuun kuin asuun klassisen ilmeen. Rakastuin tähän heti ensisovituksella ja vaikka fiksu valinta olisi ollut valita joku paksu talvitakki, en voinut olla valitsematta tätä. Pääsin ulkoiluttamaan tätä tiistaisella Porvoon reissulla ja voi että, kylläpä olikin nappivalinta! Mulla harvemmin nähdään mitään näin klassisia asukokonaisuuksia (vaikkakin piti tuoda hieman rosoisuutta hieman kulahtaneilla tennareilla :'D), vaikka ennen se oli enemmän kuin omaa tyyliäni. Kylläpä vaihtelu virkistää, tästä taitaa tulla mun uusi lemppari! 

Ja pieni maininta siitä, kuinka Porvoo osaa olla kaunis näin talvisinkin. Osuttiin tuonne juuri kultaisen hetken aikoihin, jolloin aurinko oli jo asettumassa mailleen ja kaikki hohti auringonlaskun hohteessa. Niin tunnelmallista jouluvaloineen ja -koristeineen! Kävimme kahvilla ja vierailimme ihanissa pikkuputiikeissa ja napattiin mukaan legendaariset mantelitikkumellit <3 Pääsin pitkästä aikaa käyttämään myös aurinkolaseja ja tosiaan noista Tigerin yksilöistä on tullut ihan mun lempparit, ostin jopa uudet kun kerran menin aiemmat hävittämään. Best!

Mukavaa päivää kaikille tasapuolisesti!

* Takki on saatu lahjana Ellokselta

11 kommenttia:

  1. IHANIA kuvia, iso fanitus tohon kaulahuiviinkin! <3 Mekin lähdetään maanantaina Porvooseen nimenomaan kuvaamaan - oujeah en malta odottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 Siellä on niin nättiä, nauttikaa!

      Poista
  2. "Kotiutit" takin? Siis ostit ja maksoit sen itse vai sait Ellokselta? Tarkkuutta termeihin, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, eikö kyseistä termiä voi käyttää muulloinkin kun vaan jos on ostanut jotain, eikä esimerkiksi saanut tai voittanut? Ei ole tullut mieleenkään, ettei sitä saisi käyttää noin, eli pahoitteluni jos ilmaisin väärin :) Ja mielelläni kuulisin tähän pätevän oikaisun, miksi sitä ei saa käyttää, etten jatkossa puhu väärillä termeillä.

      Poista
    2. Todennäköisesti anonyymi tarkoitti sitä, että kotiuttaa terminä jättää epäselväksi onko kyseessä yhteistyö eli sponsorointi vai ostitko tuotteen itse 😊 Yhteistyöt tulisi merkitä selvästi postaukseen. Ihan nuorten kulutustottumusten kannalta musta olisi ihanaa, että bloggaajat selkeästi ilmottaisivat koska tuote on saatu ja milloin itse ostettu. Itseltänikin meinaan usein välillä unohtuu se tosiasia että bloggaajat SAAVAT tuotteita, eivätkä aina osta niitä itse.
      Sulla on muuten tosi kiva blogi oon seuraillut jo kauan! Oon vaan superhuono kommentoimaan :D Mukavaa joulun odotusta <3

      Poista
    3. Ymmärrän pointin, mutta mielestäni tekstistä käy ihan selkeästi ilmi se, että sain takin Ellokselta? En ymmärrä mikä tässä on epäselvä kohta :) Ja tosiaan yhteistyöt tulee merkitä selkeästi, mutta tässä ei ole kyseessä yhteistyö vaan täysin vapaaehtoisesti kerron tästä uudesta takista jonka sain. Pyrin aina olemaan mahdollisimman selkeä näissä asioissa, joten pahoittelut mikäli jäänyt epäselväksi!

      Tosi mukava kuulla, kiitos kovasti! Toivottavasti pysyt täällä jatkossakin :-) Mukavaa joulun odotusta myös sinne <3

      Poista
    4. Olen alkuperäinen kommentoija. "Kotiuttaa"-termiä käytettiin erityisesti blogiskenen alkuaikoina yhteistyökuvioiden ollessa vielä hyvin epämääräisiä piilottamaan sitä, että tuote oli saatu, eikä tätä haluttu blogin lukijoille kertoa.

      Jännästi sullakin jäi mun kommenttiin vastatessasi vastaamatta nimenomaan asiaan, josta kysyin: saitko takin vai maksoitko siitä itse. Asia ei kummallisen termin takia tullut selkeäksi postauksestasi, kuten ehkä itsekin tiedät. Se, ettei kyseessä ole "yhteistyökuvio", ei ole syy jättää kertomatta tuotteen alkuperästä (saatu lahjana yritykseltä). Luulisi sunkin bloggaajana tietävän miksi, ja jos ei, suosittelen lämpimästi pohtimaan ja etsimään lisää tietoa aiheesta ja siihen kytköksissä olevasta eettisyydestä.

      Munkin mielestä sulla on kiva blogi :) Halusin kuitenkin tarttua tapaasi kertoa ilmaiseksi saadusta takista, jota ylistät blogissasi, koska termisi johdatti harhaan. Tuote on ilmaiseksi saatu ja totta kai haluat siksi siitä erittäin myönteisesti puhua. Tämä on lukijan hyvä tietää.

      Poista
    5. Kiitos asiallisesta kommentoinnista, mä pyrin jatkossa olemaan selkeämpi! Tosiaan mun mielestä ilmaisin selkeästi, että tuote on ellokselta saatu, mutta harmikseni se ei välittynyt haluamallani tavalla. Pahoittelut!

      Ja aiemmin ihan vilpittömästi ihmettelin tätä, sillä en ymmärtänyt mikä ilmaisussa oli epäselvää. Mä en ole hirveästi vielä joutunut merkitsemään näitä blogissa näkyviä asioita saaduiksi, joten on hyvä että asiasta huomautetaan ollessani epäselvä. Eli kiitos vielä kun avasitte asiaa, molemmat kommentoijat:)

      Kiitos ja mukavaa joulun odotusta! :-)

      Poista
    6. Sitä samaa ja loistavaa reissua! :)

      Poista
  3. Toi takki ja huivi sopii tosi hyvin yhteen ja kulahtaneet tennarit on kirsikkana kakun päällä ;) :D Ihania kuvia! Haha, mekin lähetään siskon ja sen perheen kans ens viikolla Porvooseen :) En oo vielä kertaakaan ollut Porvoossa ennen joulua, sinne on jostain syystä tullut reissattua vain kesäisin... Varmaan yhtä kaunis talvellakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ani! <3 Siellä on kyllä kaunista, mukavaa että tekin pääsette sinne :-)

      Poista