keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Tauko Crossfitista

Hei vaan kaikille!

Mua Snapchatissa (katasti) seuranneet todennäköisesti tietääkin, että pistin Crossfitin tauolle ja liityin taas jäseneksi kuntosalille. Reissun aikana muistin, kuinka ihanaa itsenäinen treenaaminen on ja tällä hetkellä veri vetää normaalin kuntosalin puolelle. Yksin pumppailun lisäksi mulla on ollut ikävä ryhmäliikuntaa, esimerkiksi tanssitunteja sekä joogaa, joihin mulla ei Crossfitin ohella ollut varaa ja nyt saan kaikki samassa paketissa. Jotenkin nyt on ihan uudella tavalla motivoitunut olo ja energiaa riittää päivästä toiseen. Valinta Crossfitin ja kuntosalijäsenyyden välillä oli vaikea, mutta nyt tuntuu että tein oikean päätöksen. Kyllä mut varmaan jossain vaiheessa vielä nähdään boxilla, mutta nyt ainakin toistaiseksi mennään näissä merkeissä.
legginssit/ Odd Molly (saatu blogin kautta), kello Suunto (lainassa)

Kävin eilen lainaamassa Republic Showroomilta tämän uudenkarhean Suunnon Spartan Sport -sykemittarin ja se antoi osaltaan lisäboostia salitreenin jatkamiselle. Ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa mua kiinnostaa vähän tsekkailla treenin statistiikkoja ja esimerkiksi sisäänrakennettu askelmittari on mulle uusi sekä mielenkiintoinen ominaisuus. Kaiken tämän lisäksi oon erittäin fiiliksissä tästä kellon väristä - voiko söpömpää kelloa olla? 

Tänään kävin vetämässä jalkatreenin ja mulla oli ihan mielettömän hyvä fiilis sekä treenin aikana että sen jälkeen! Pitkästä aikaa tein pelkästään jaloille suunnatun salitreenin ja ai että kun sain hyvän poltteen aikaiseksi. Halusin tehdä treenistä lihaskunnollisesti haastavan, mutta myös sykkeitä nostattavan. Näiden kahden kombo takasi poltteen lihaksissa ja hien otsalla. Seuraavaksi saatte tsekata, mitä mun treeni piti sisällään:

Lämmittely juoksumatolla n. 10min

Kyykky vapaalla tangolla: kolme lämmittelykierrosta hakien painoa, jolla saa nipin napin tehtyä viisi toistoa putkeen. Kun paino löytyy, tee 3x5.

2 kierrosta:
Askelkyykkykävely kahvakuulien kanssa 20x (10 per puoli) + 20x kyykkyä ilman painoa

2 kierrosta: 
Köysiheilautukset (video): 40x kädet samanaikaisesti heiluen ja 20x vuorokäsin

Lantionnostot tangon kanssa 3x20. Valitse paino, jolla jo kymmenen kohdalla alkaa tuntumaan kunnolla. Räjähtävästi ylös! 

Hapotus etureisille 2x40:
Laita levypaino kantapäiden alle ja tee pumppaavaa kyykkyliikettä ylös alas siten, että liike tuntuu etureisissä. Älä mene missään vaiheessa ylös asti, vaan pidä lihas jännityksessä koko setin ajan. 

Pistoolikyykyt jalkaprässissä 3x10 ja viimeisten toistojen yhteyteen pumppaava liike niin pitkään, ettei enää nouse/hyvät hapot.

3 kierrosta:
Burpeet tangon yli 10x (aina yhden burpeen jälkeen hyppy tangon yli ja uusi burpee tangon toisella puolella) ja päkiöille nousu kahvakuulat käsissä 25x (pohkeet).

Venyttely ja loppuverryttely. 

Kyllä tuli hyvä fiilis! Kertokaa ihmeessä, jos aiotte testata tätä treeniä ja mielelläni kuulen, mikäli tämäntyyliset treenipostaukset ovat tervetulleita jatkossakin :)

Energistä keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti