sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Lukutoukka

Yhteistyössä HarperCollins Nordicin kanssa* 

Oletteko siitä samaa mieltä, että yksi parhaimmista fiiliksistä on se, kun löytää jännittävän ja mukaansa tempaavan kirjan luettavaksi? Kun sitä kirjaa tekisi mieli lukea koko ajan ja vuorokauden ympäri ja juonenkäänteet pyörii mielessä myös silloin, kun kirjaa ei näy lähimaillakaan. Mä tiedän ja tähän mennessä mulla ei ole vielä hirveän montaa kertaa käynyt tuolla tavalla, sillä hyvin harvoin saan käsiini kirjaa, jossa on oikeasti mukaansa tempaava juoni. Mun mielestä kirjan täytyy olla heti alussa jännittävä, sillä muuten mun mielenkiinto ei pysy yllä sen lukemiseen.

Postipate kiikutti mulle tämän Emelie Scheppin Ikuisesti merkitty -kirjan ja kovien odotusten myötä aloin heti samana iltana lukemaan tätä dekkaritarinaa. Luin ensi-istumalta vain 30 sivua ja jo sinä aikana pääsin kiinni tarinaan, enkä olisi malttanut mennä nukkumaan kiinni painuvista silmäluomistani huolimatta. En ole tosiaan ehtinyt lukemaan tätä pitkälle, mutta erittäin lupaava jännitystarina kyseessä! Muhun yleisesti ottaen iskee kaikki jännärit ja odotan innolla, että pääsen lukemaan tätä lisää. Jos kiinnostuit kirjasta, tästä linkistä voit kurkata tarkemmat speksit siihen liittyen. 

Millaisia kirjoja te yleensä tykkäätte lukea? 

2 kommenttia:

 1. Ootko lukenut Nainen junassa? Jos et, niin suosittelen kovasti.
  Mä oon kova lukutoukka itse. Tykkään eniten aika realistisista kirjoista. Cecilia Ahern ja Riikka Pulkkinen ovat mun lempikirjailijat. Tällä hetkellä kesken on Kerro minulle jotain hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo lukenut, mutta olen kuullut paljon kehuja kyseisestä kirjasta :) Kerro minulle jotain hyvää on myös lukulistalla! Kiitos muistutuksesta :-)

   Poista