sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tapahtui viikonloppuna

Sunnuntaiset terkut sinne ruutujen toiselle puolelle!

Meikäläisen viikonloppu on mennyt harvinaisen iiseissä merkeissä. Ei sillä, että olisin normaalisti luuhaamassa jossain aamusta iltaan, mutta kyllä sitä usein tulee jotain aktiviteettia harrastettua kotona makoilun sijasta. Tämä viikonloppu on kuitenkin mennyt vain akkuja ladatessa ja kirjaimellisesti sohvan pohjalla makoillessa. Olen ollut vähän flunssaisena muutaman päivän ajan ja halusin ottaa iisiä ennen huomista, sillä muistanette varmaan..
...että aloitan huomenna työt siellä mun entisessä harkkapaikassa! En halunnut ainakaan pahentaa tilannetta, joten olen keskittynyt täysillä Jane The Virginin tapittamiseen, videon editoimiseen, herkkujen syömiseen, Emma -gaalan parissa fiilistelyyn ja hyvän musiikin tahdissa jammailuun. Eilisestä ja perjantaista poiketen olen tänään ollut melkein koko päivän Lauran luona, kun leivoimme laskiaispullia, joita olimme molemmat himoinneet jo pidemmän aikaa. Oli ihana pitkästä aikaa leipoa kunnon pullataikina ja syödä hilloa sekä kermavaahtoa. Nam! Resepti näihin meidän pulliin tulee blogiin lähipäivinä videon kera. Stay tuned! 
Kävin perjantaina ostamassa H&M Homesta tuon kuvissa näkyvän kuviollisen tyynynpäällisen ja rakastan sitä kovasti! Olen saanut edistettyä tätä meidän kodin sisustusprojektia ja tämä makkari alkaakin jo näyttää suht koht täydelliseltä. Olen saanut tänne ihanaa boheemia meininkiä, jota olin jo pitkään kaivannut. Seinällä komeileva unisiepparikin saapui tällä viikolla ja sehän pääsi oitis oikein paraatipaikalle. Nyt ei pitäisi enää näkyä painajaisia, vai miten se meni ;)? Sisustusjuttuja on tulossa enemmänkin, kunhan saadaan täällä kaikki huoneet esittelykuntoon. 
Nyt on kyllä mukava taas aloittaa työnteko totaalisen rentouttavan viikonlopun jälkeen. Musta on hassua, että mua jännittää vaikka tuttuun paikkaanhan mä olen menossa. Kaipa siitä on jo kulunut sen verran pitkä tovi, kun olen talossa viimeksi työskennellyt ja uudet työtehtävät jännittää positiivisella tavalla. Saa pitää peukkuja pystyssä, hih!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, hali just sulle! 

12 kommenttia:

  1. Miten voi olla taas niin ihanat kuvat sinusta <3

    VastaaPoista
  2. OOT NIIN SAIRAAN KAUNIS NAINEN<3!!! Eka kerta muuten ku kommentoin sun blogiin.. vaikka oon lukenut jo monta vuotta :') Hyvää jatkoa sulle!(-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mikä kohteliaisuus! Kiitos <3 Mukava kuulla, että oot pysynyt mukana jo monen vuoden ajan, toivottavasti pysyt täällä jatkossakin :) Hyvää jaktoa myös sulle!

      Poista
  3. Ihana tuo unisieppari, mistäs se on ostettu? :)

    VastaaPoista
  4. Toivoisin että joskus voisit tehdä sellaisen postauksen, jossa kerrot miten kuvaat niitä videoita. Miten leikkaat, muokkaat, äänet, musat yms? Olisi mukavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, hyvä idea :) Voin yrittää ainakin jollain tasolla toteuttaa sen, katsotaan mihin mun resurssit riittää :-)

      Poista