maanantai 6. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen keväinen asu

Holla ja mukavaa maanantaista aamua kaikille!

Ollaan saatu nauttia muutamista tosi keväisistä, aurinkoisista ja lämpimistä päivistä, mutta valitettavasti talvi on vielä hyvin vahvasti läsnä täällä Suomessa. Mun veri vetää jo keväisempien vaatteiden puoleen ja viikonloppuna oli pakko vetäistä päälle jotain vaaleampaa ja kevyempää asukokonaisuutta lemppari tennareita unohtamatta. Tällä kertaa tämä asu jäi vain sisätiloissa käytettäväksi, mutta ai että kun odotan pääseväni tallustelemaan näissä vaatteissa kuivilla kaduilla!
paita/ Zara, housut/ Bik Bok, kengät/ Minna Parikka, koru/ Gina Tricot, huulipuna/ Makeup Store
Mä jaan täällä blogissa tosi vähän mitään asukuvia ja talvella niitä tulee jaettua entistä harvemmin. Useimmiten mä pukeudun vain mustaan tai muihin tummiin sävyihin, käytän paria samaa talvitakkia ja kengätkin noudattavat aika samanlaista kaavaa. Mä olen super tylsä talvipukeutuja! Senkin takia haluaisin jo kovasti päästä keventämään toppauksia, jolloin tänne blogiinkin voisi laittaa useammin jotain kivoja asuja näytille. 
kuvat: Laura
edit: minä

Pidetään peukkuja keväisempien ilmojen puolesta ja siihen asti yritetään inspiroitua myös talvivaatteista - voiton puolella ollaan jo! Ainakin omalla kohdalla jo haaveilu näistä vajaamittaisista farkuista sekä kivoista tennareista antaa motivaatiota tulevaisuuden suhteen :-)

Mukavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Miten fresh ja tosiaan ihanan keväinen asu! Ja nuo kengät, ah niin täydelliset! Itsekin tekis mieli vetää jo keväisempää vaatetta ja takkia niskaan, kun niin keväiseltä jo vaikuttaa, vaikka pakkasta vielä onkin. Mukavaa viikkoa myös sulle :)

    piiakristiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Piia! Totta, sama fiilis, toivotaan ilmojen lämpenevän piakkoin :)

      Poista
  2. Vitsi noi tennarit on kyllä söpö!

    VastaaPoista
  3. Tosi makeet kuvat! Erityisesti toi tokavika on mahtava :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana asu, ei niiden asujen välttämättä tarviikaan olla mitään kauheen erikoisia :) Noi tennarit on ihan täydellinen viimeinen silaus!

    VastaaPoista