maanantai 13. maaliskuuta 2017

It's all about the details

Mä olen tosi yksinkertainen pukeutuja. Tykkään selkeistä linjoista sekä kuoseista, hyvistä materiaaleista ja yksityiskohdista. Tykkään simppeleistä asuista, joihin on tuotu jotain mielenkiintoa jonkin tietyn detaljeen avulla. Usein siihen luottoasuun ei vaadita muuta ihmeellistä, kuin ripaus kekseliäisyyttä ja jokin kiva asuste!
Eilen asu nousi yhdeksi omakohtaiseksi lemppariksi - simppeliä, mukavaa ja silti tyylikästä. Tilasin tässä hiljattain housut ja laukun Boohoolta, enkä voisi olla niihin tyytyväisempi! Mulla on kerran aiemmin ollut tuollaiset trumpettihousut (jotka ovat jakaneet ristiriitaisia mielipiteitä työpaikalla, heh), mutta niiden rikki mentyä en ole löytänyt Suomesta vastaavia. Nyt kun vihdoin löysin sellaiset netistä, mun oli pakko tilata ne. Näiden kanssa osui nappivalinta, kun otin yhden koon isommat kuin normaalisti ja olivat kuin olivatkin täydellisen kokoiset. Ja niin niin mukavat! Mä jotenkin tykkään kauheasti tämän mallisista housuista, kun ne tuo simppeleimpäänkin asuun jotain mielenkiintoa. 
Takki/ Ellos*, lasit/ Tiger, laukku/ Boohoo, housut/ Boohoo, kengät/ Adidas, neule/ Lidl*

*Saatu blogin kautta
kuvat: Liisa
edit: minä

Ihanaa, että nyt on alkanut olemaan lämpimämpiä päiviä ja ainakin meikäläisen inspiraatio pukeutumisen suhteen nostaa päätään kovaa vauhtia. Oon jotenkin entistä enemmän kiinnostunut kaikista muotiin liittyvistä asioista ja oon ihan kivaan malliin saanut uudistettua vaatekaappia mieluisamman tyyliseksi. Ei mitään ihmeitä, vaan enemmän oman tyylisiä ja mukavempia vaatteita. En malta odottaa täysin sulia katuja, sillä täällä käyttöä odottelee parit tosi kivat tennarit!! 

Mitäs te tykkäätte tästä asusta, iskeekö karvalaukku? Entä aiheuttaako trumpettilahkeet liian vahvoja mielikuvia ysärille, hah! 

Ps. Hienosti irtosi tästä laukusta vaaleaa karvaa tuohon villakangastakkiin, nice :-D

Mukavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia: