tiistai 21. maaliskuuta 2017

The perfect one for me

 Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Olen aina ihastellut Daniel Wellingtonin kelloja kuitenkaan koskaan omaa hankkimatta. Mulla on vähän sama homma kunnon aurinkolasien sekä kellojen kanssa, että kun en osaa päättää millaisen haluan, päädyn ostamatta yhtään mitään. Nyt kun Daniel Wellingtonilta otettiin minuun yhteyttä ja kerrottiin tämän uuden Classic Petite -kellon lanseerauksesta, olin super innoissani. Kello kuulosti juuri sellaiselta, mitä olen kaivannut ja ta-daa, juuri sellainen se onkin. Kaunis, klassinen ja siro - mitään muuta en kelloltani kaipaisikaan. En malta odottaa, että saan käyttää tätä keväällä ja kesällä vaaleiden asujen yhteydessä! 

Mikäli teitä kiinnostaa tilata kyseisen merkin kelloja, saatte nyt huhtikuun loppuun asti 15% alennuksen koko Daniel Wellingtonin valikoimasta koodilla katarinaruusu (tilauksiin kuuluu ilmainen kuljetus!). 

Mitä mieltä sä olet tästä kellosta, istuisiko omaan tyyliin? 

4 kommenttia:

 1. Järkyttävän ihana kello! <3 paljon tuollainen maksaa vai uskaltaakohan sitä edes kysyä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Nettisivuilta kun kurkkasin, niin hintaa on 159 euroa :)

   Poista
 2. Voi ei, kuinkahan mones yhteistyöpostaus tästä nimenomaisesta kellosta tää on, minkä luen... :Dd Ei nyt mitenkään just sun blogille avautuminen (enempää kuin muillekaan) mut välillä kyl toivois firmojenkin miettivän et kuinka mielekästä on et parikymmentä bloggaajaa tekee samasta tuotteesta mainoksen, eikö vähempikin riittäis... Blaah. Ja muhun ei iske tää uus kyllä yhtään, päinvastoin! Klassinen nahkaranneke DW:n kellotaululle musta paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsellekin tullut yllätyksenä, kuinka moni on tästä nyt postaillut lähipäivinä. Tietenkin markkinoinnin puolesta toimivaa, mutta vaikuttaako sitten positiivisesti brändiin, en tiedä :D Mun mielestä tää on tosi kivaa vaihtelua niille perus Wellingtoneille, joita on nähnyt jo vuodesta toiseen. :)

   Poista