torstai 6. huhtikuuta 2017

Ihana arki

Moi! Kulunut viikko on ollut taas aikamoisen hektinen, mutta todella ihana. Olen kokenut paljon onnistumisen fiiliksiä duunirintamalla ja siinä samalla tuntenut kehittyväni lisää päivä päivältä. Uudessa duunissa on kivaa se, että harvemmin yksikään päivä on samanlainen ja joka päivä oppii jotain uutta. Sen lisäksi olen huomannut, että tämänhetkinen duuni on ihan hirveesti mun mieleen. Tykkään siitä, että työt noudattaa tietyllä tavalla samaa kaavaa, mutta silti jokainen tehtävä on erilainen ja uudella tavalla kiinnostava. Se on ihan parasta, kun saa hommat hoidettua kunnialla maaliin ja tietää tehneensä jutut oikein :) 
Pienet ilot arjessa on mulle tällä hetkellä the thing. Esimerkkinä uusi paita (kuvissa), joka löytyi alennusrekistä 15 eurolla. Olin pitkään himoinnut näitä röyhelöpaitoja kuitenkaan sitä oikeaa löytämättä. Muutama päivä sitten löysin tämän yksilön ihan sattumalta ja voi, kun se tuo kivaa piristystä omaan vaatekaapin sisältöön! Pieniä iloja ovat myös olleet esimerkiksi poikaystävän yllättäminen Lakridsin kinuskilakritsilla, keittiön ilmeen piristäminen punaisilla kukilla, kynsien lakkaaminen Sohvaperunoita tuijotellessa, jo kaksi onnistunutta treeniä tällä viikolla, tehokas Fudge -hopeashampoo (josta en tule ikinä luopumaan!) ja mikä ihanin, lähes päivittäinen auringonpaiste ja ensimmäiset nahkatakkikelit. Vaikka tällä hetkellä arki on aika hektistä, mä nautin siitä todella paljon. 
Olen kuitenkin kamppaillut erään asian kanssa ja se on tämä kuvissakin esiintyvä tietokone. Malli on vuoden 2013 Macbook Pro, joka alkaa jo olemaan todella hidas ja raihnainen vempain. Kun tämän tietokoneen ostin, tein sen virheen, että täytin kovalevyn tuhansilla kuvilla ja tiedostoilla  sen kummemmin seurauksia ajattelematta. Kone oli niin pitkään ylikuormittunut, että se heijastuu tänä päivänä kaikkeen tekemiseen. Yleensä ne asiat, mitä haluaisin tällä koneella tehdä, on kuvien ja videoiden editointi ynnä muu raskaiden ohjelmien hyödyntämistä vaativa toiminta. Hidas kone syö motivaatiota ja innostusta ihan älyttömän paljon ja nykyään jotenkin jopa ärsyttää avata tämä kone ihan vaan sen takia, että kaikki tuntuu olevan vaikeaa tämän kanssa. 

Olen suunnitellut uuden tietokoneen ostamista ja olen kallistunut vahvasti pöytäkoneen puoleen. Olen elätellyt toivoa siitä, että mua odottaisi vakkaripaikka nykyisessä duunissani (tällä hetkellä osa-aikaisella sopparilla), ja mikäli näin sattuisi tapahtumaan, mulla olisi varaa investoida uuteen koneeseen. Pidetäänpä siis peukkuja ylhäällä, olisi ihana päästä tuottamaan sisältöjä ilman ainaista tappelua.

Mikäli teillä on suositella jotain hyvää tietokonetta mun kaltaiselle työntekijälle, niin ehdotuksia otetaan vastaan!
Mä päätin ihan extempore lähteä äidin kanssa mökille huomenna ja olen super innoissani siitä! Meidän muu perhe lähtee sinne pääsiäiseksi, mutta mä en Tallinnan reissun vuoksi pääse sinne silloin, joten nyt on kiva käydä edes pikaisesti. Mä niin kaipaan sellaista makoilua, rauhoittumista, luonnossa tepastelua ja koiran kanssa leikkimistä :') Mulla siis tulossa rento viikonloppu, mites teillä?

Sellaista sekametelisoppaa tällä kertaa, palataan taas! 

6 kommenttia:

 1. siis mitä teetkään työksesi tarkalleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mainostoimistossa projektikoordinaattorina :)

   Poista
 2. Saisitpa vakipaikan! :) Missä vaiheessa sun opinnot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä toivon kans! :) Mulla on käytännössä enää opinnäytetyö jäljellä!

   Poista
 3. Moikka! Ajattelin laittaa sinulle viestiä ja sanoa, että mainitsin sinut kuukauden suosikit postauksessa. Ihanaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mistä löysit tuon ihanan paidan?
  Kivaa pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista