sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Skate park girl

malli: Laura Laukka

Syyskuu ja kirpeämmät ilmat ovat saaneet mut useammin ulos - ja nimenomaan myös kameran kera. Inspiroidun erityisesti syksyisistä aamuista sekä auringonlaskuista, ne on niin ihania. Eilen käytiin Lauran kanssa kuvailemassa Suvilahden skeittiparkilla, joka taitaa olla aikalailla meno vitsin 2015, mutta kivoja tuli ja tykkään näistä tosi paljon! Laura on niin cool <3

Onko teillä jotain postaustoiveita? Mulla on pyörinyt mielessä, että voisin kirjoitella esimerkiksi duuni- ja koulujutuista sekä valokuvauksesta ylipäätään, mutta en oikein tiedä millä kulmalla lähtisin asioista kertomaan. Jotenkin en osaa tarkastella meneillään olevia asioita niin monipuolisesti, että löytäisin niistä jotain, mistä tekin saattaisitte kiinnostua. Eli jos joku noista aiheista, tai mikä tahansa muu kiinnostaa, kertokaa ihmeessä! Tekisi pitkästä aikaa mieli kirjoitella jotain asiaa, mutta se taito on pitkän ajan jälkeen hieman hukassa, hah. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Sulla on aina niin ihania kuvia! Tuli mieleen muutamia kyssäreitä, jotka kiinnostais. Mistä haet inspiraatiota, vai inspiroidutko vaan jostain näkemästäsi eli et suoranaisesti hae inspistä? :D Jos sulla on jtn kanavia tms mistä haet inspiraatiota nimenomaan kuvailujen suhteen, niin ehkä muutama esimerkki? :) Miten oot löytänyt valokuvauksen; sun historia lajin parissa? Ja sit myös ihan simppelisti, et minkälaisella kameralla/kalustolla olet kuvaillut/kuvaat nykyään :D

  Koulutuksiin liittyvät jutut kiinnostaa myös; ne on allekirjoittaneen arkea atm, mutta en silti ehkä oikein ole selvillä, mitä haluan sitten isona tehdä.... joten toisten tarinoita on kiva kuulla omaa polkua etsiessä :)

  Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiitos näistä kysymyksistä, otan nämä talteen seuraavaa postausta varten :) Ihanaa syksyä myös sulle!

   Poista
 2. Hirmu paljon kiinnostaisi sun työkuviot, mitä sun työnkuva pitää sisällään, millaista työtä toivoisit tulevaisuulta yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, otan tämänkin kommentin talteen postausta varten :)

   Poista
 3. Mua ainakin kiinnostaisi kuulla myös sun koulu- ja työjutuista :) Ja tottakai valokuvauksesta myös! Esim. liittykö nää asiat, sun koulutus ja työ sekä valokuvaus millään lailla toisiinsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tähänkin saat vastauksen seuraavassa postauksessa :)

   Poista