sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Mountain Tibidabo

Hello taas pitkästä aikaa!

Viime viikonloppuna pyörähdettiin Barcelonassa ja vietettiin siellä tosi kiva, kolmen päivän mittainen miniloma. Pääosin agendaan kuului ympäriinsä haahuilua, hyvissä ravintoloissa syömistä ja auringosta nauttimista, mutta kyllä me yksi muutaman tunnin retkikin ehdittiin toteuttaa.

Tibidabo on vuori, jossa on mielettömän kaunis ja majesteettisen näköinen kirkko. Kirkon alapuolella on pieni, vanha ja sympaattinen huvipuisto ja vaikka nämä kaksi ovatkin vähän outo yhdistelmä, on vuori kaikessa persoonallisuudessaan tosi kiva ja ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Sinne matkustettiin ensin vanhalla raitiovaunulla, jonka jälkeen hypättiin kaapelivaunuun, joka vei meidät vuoren huipulle.  Taktisesti tähdättiin mestoille auringonlaskun aikaan ja näkymät oli henkeäsalpaavat. Sattuipahan tuolla olemaan myös häät samaan aikaan - aika hulppea häälokaatio, etten sanoisi. 

Otin koko reissun aikana tosi vähän kuvia järkkärillä, mutta tältä reissulta kuvia kertyi tosi paljon. Tässä siis iso kuvapläjäys, olkaa hyvät! 

Oletteko te päässeet vierailemaan kyseisessä mestassa? Jos ette, suosittelen lämpimästi! 

Pus, Kata

1 kommentti:

  1. rakastan <3 pakko päästä tuonne vielä joskus käymään :´)

    VastaaPoista