maanantai 14. tammikuuta 2013

BLAA

Tässäpä aika surkeeta kuvaa tän päivän asusta, muutenkin on ollut ihan tyhmä olo koko päivän. Ei hiukset tai naama natsaa ja ulkonakin on liian kylmä (okei, ei ole pakko laittaa legginssejä jalkaan). Päivä meni aikalailla normaalia kaavaa noudattaen eli kouluun, kirjastoon ja iskän porukoita moikkaamaan.

Mun on nyt pakko avautua teille yhdestä asista, joka ärsyttää mua suunnattomasti!! Tänään olin Malmin kirjastossa lukemassa psykaa ja ajattelin nyt kerrankin mennä taas sinne, yleensä kun siellä on hirvee hälinä yms. Nyt siellä meni ihan hyvin, mutta muutamat tyypit alkoi ärsyttää. Ensinnäkin, eikö kaikkien järki jo sano, että "Ei, sä ET vastaa puhelimeen kirjaston lukusalissa!"... Kyllä, valitettavaa on että kaikilla ei tämä asia ole itsestäänselvyys. Toinen juttu on se, että itse ainakin yritän olla lukusalissa mahdollisimman hiljaa, en paisko ovea lähtiessäni, otan tavarat mahdollisimman hiljaa esille ja näin. Tänäänkin siellä oli yks joka alkoi sellaista hemo meteliä pitää sen jonkun tarrarepun kanssa mistä se repi niitä tarroja jotain kymmenen kappaletta :-D Aarrg..

No mutta, Malmin kirjasto Check, ja tästedes käytössä kaikki muut kirjastot (harmi vaan, että se on kätevästi just tossa koulumatkan varrella..). Ootteko te törmänny samanlaiseen ärsytykseen? Musta on vaan niin hassua, että ihmiset ei ymmärrä että muut haluaa tulla kirjastoon lukemaan juuri siksi, että siellä olisi hiljaista.

Tällaista tänään, palaillaan ens kerralla paremman mielen kanssa!

2 kommenttia:

  1. kannatan töölön ja pasilan kirjastoja! :) varsinkin pasilaa. oon kans ollu malmilla ja pukinmäessä, mutta pasilan hiljasuus lukusalissa on aivan uskomaton.

    VastaaPoista
  2. Okei, kiitti vinkeistä! Kannattaa myös kokeilla Arabianrannan Aalto-puolen lukusalia, se on kans ihan täydellinen.

    VastaaPoista