lauantai 5. tammikuuta 2013

DAY 1


Heippa ihanat, sain nyt muokkailtua ensimmäisen päivän kuvia! Pahoittelen, että kaikki teksti tulee nyt samaan paikkaan, sillä kuvien alle laitettavat tekstit vammaa oikein toden teolla. Toivottavasti ei mene liian sekavaksi!

Aamulla mentiin kentälle kuuden jälkeen ja Red Bullin voimin selvittiin lentokoneeseen. Mulle tuli lentokoneessa ihme ahdistus noustessa, ei oo ennen tullut yhtä pahaa sellaista. Varmaan johtui siitä että katsoin ulos ja korkea paikka alkoi ahdistaa.. Siitä kuitenkin sitten selvittiin ja loppumatka meni mutkitta.

Oltiin perillä jo aamupäivästä ja saatiin hotellihuone vasta klo 14, joten päätettiin tappaa aikaa läheistä modernin taiteen museota TATE:a kiertelemällä. Se oli vähän samantyylinen kuin Kiasma, mutta paaljon paljon isompi. Siellä oli hienoja ja sitten vähän oudompiakin teoksia. Vaikka kuinka yritettiin hidastella, ei siellä kuitenkaan kauheasti aikaa saanut kulumaan. Lopulta mentiin vaan hotellin aulaan kahville ja tutkailemaan koneelta paikkoja missä aiotaan käydä. Samalla tutustuttiin vähän hotelliin ja nautittiin sen ihanasta tunnelmasta. 

Kun vihdoin päästiin huoneeseen, levättiin vähän ja lähdettiin tubella keskustan Oxford Streetille. Meidän hotelli oli kivalla alueella, vähän syrjäisemmällä ja rauhallisella paikalla. Paikka oli muutenkin todella turvallinen, eikä mitään hämärää seutua. Muistan ikuisesti hetken, kun astuin metroasemalta ulos jättimäiselle Oxford Streetille ja näin ne kaikki jouluvalot, punaiset bussit ja ihmiset. Suu kaartui leveeseen hymyyn ja mietin että "I love my life right now". Kaikki tuntui silloin niin täydelliseltä. Lähdettiin kiertelemään muutamia kauppoja ripeästi, mutta väenpaljouden ja lennonjälkeisen uupumuksen takia päätettiin suosiolla lähteä pian hotelille päin.

Meillä oli tien toisella puolella Vapiano, jossa tuli syötyä pari kertaa. Sinne mentiin myös heti ensimmäisenä iltana syömään herkullista pastaa. Voi kun ruoka maistuukaan hyvältä, kun on sairas nälkä.. Oli ihanaa vihdoin vaan istua rauhassa rakkaan kanssa ja suunnitella seuraavia päiviä suurkaupungissa. 

Hotelille mentiin kaupan kautta ja pidettiin leffailta, kun hotellin televisiossa oli lukuisia ilmaisia - ja jopa todella hyviäkin elokuvia. Oi voi sitä tunnetta, kun oli vielä koko matka edessä..

Seuraavasta päivästä kirjoitan taas mahdollisimman pian :-)


8 kommenttia:

 1. missä hotellissa majailitte? upeita kuvia ja tuli itellä kauhee hinku myös lontooseen :--)

  VastaaPoista
 2. ah, lontoo on paras! kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Pakko myöntää, että oon aina vähän laiska näiden blogien osotevaihdosten kanssa, mutta nyt sain vihdoin tehtyä sunkin blogin kohdalla ja oon tosi positiivisesti yllättynyt! Tykkäsin sun vanhastakin blogista, muttä tästä vielä enemmän! Ja innolla ootan lisää kuvia Lontoosta, se on ollut mun unelmakohde jo pitkään:)

  VastaaPoista
 4. ei hitto sä oot ottanu ihania kuvia !!! oi oon niin onnellinen sun puolesta ku pääsit tonne <3

  VastaaPoista
 5. Oiiii! Rakastanrakastanrakastan matkapostauksia! Itekin oin kerran ollu lontoossa ja haluisin takasin :)! Minkänimisessä hotellissa olitte ja paljon maksoi matka? Oliko teillä pakettimatka vai lennot + hotelli erikseen?

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia :) kuulostaa ihanalta ensimmäiseltä päivältä vaikka ei mitään sen erikoisempaa tapahtunukkaan? Teillä oli kyl varmasti aivan ihana matka! Vitsi mä oon ihan kateudesta vihreä! Reissu lontooseen, oman rakkaan kanssa, shoppailua sielun täydeltä, ihan vaan rentoutumista, hyvää ruokaa jne aivan täydellistä! Seuraavaa matka postausta odotellessa!

  VastaaPoista
 7. oliks tuol kalliimpaa ku suomes?:)

  VastaaPoista
 8. pipsa: Citicen M Bankside, ja kiitos!

  Vilkku: Niin on ja kiitti!

  Anonyymi: Tosi ihana kuulla ja ihanaa että tykkäät :) Aivan varmasti tulee lisää kuvia ja juttuja!

  Paula: kiitos muru<3

  Anonyymi: jee, täältä niitä sitten pesee ;) Oltiin hotellissa Citizen M, lennot maksoi 150e edestakaisin ja hotelli oli aika kallis vaikka saatiin joku tarjoushinta. Eli oli lennot ja hotelli erikseen!

  Anonyymi:Jep, oli kyllä ihan täydellinen matka, ei voi muuta sanoa <3 kiitos!

  Anonyymi: Aika prikulleen samanhintaista, ei huomattu oikeestaan mitään eroja! Paitsi Björn Borgin bokserit oli kalliimpii siel :-D

  VastaaPoista