perjantai 4. tammikuuta 2013

HALUAN TAKAISINHeippa tänä vuonna ensimmäistä kertaa! Lontoosta olen päässyt (joutunut) kotiin ja tuntuupa kyllä oudolta.. Reissu oli kaikin puolin täydellinen, enkä olisi voinut mitään enempää siltä odottaa. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin ja rakastuin paikkaan totaalisesti. Mulla ei ole koskaan ollut samanlaista ahdistusta kotimaahan palatessa, kuin eilen.. Olisin voinut pysyä siellä vaikka kuinka ja kauan. Outoa on nyt varsinkin olla poikaystävästä erossa kun jo ennen matkaa vietettiin aikaa yhdessä.. Ihan tyhmää :-(

Ajattelin, että voisin tehdä päivä kerrallaan teille postauksia tuolta, miltä kuulostaisi? Kerrottavaa on niin paljon, että yhdestä isosta postauksesta voisi tulla hyvinkin sekava. Miltä kuulostaisi? Sanokaa myös jos haluatte tietää jotain erityistä reissusta tai Lontoosta ylipäätään!


7 kommenttia:

 1. Ostoksista sun nyt ainaki täytyy postata :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti! Teen sen vähän myöhemmin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, jotenkin todella tunnelmallisia ja tuli hyvä fiilis näistä!

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Päivä kerrallaan kuulostaa hyvältä! Itsekin olin kesällä Lontoossa, joten olis kiva fiilistellä tunnelmia :) Ja ostospostausta toivotaan täältäkin suunnalta! Kiva kuulla, että reissunne oli onnistunut :)

  VastaaPoista
 5. Joo jokaisesta päivästä postaus!!! Ja myös ostoksista yksi postaus olisi kiva :))

  VastaaPoista
 6. oon niin kade! :D toi joka päivä erikseen -postaus kuulostais huipulta :) ja paaaaaljon kuvia jos vaan on :)

  VastaaPoista
 7. okei ihana toi sun ja poikkikses kuva kata ! tykkääntykkään kertaa miljoona <3

  VastaaPoista