perjantai 8. helmikuuta 2013

LOVE THE WEEKEND

 Huh, nyt ollaan selvitty kevään ensimmäisestä ylioppilaskokeesta, joka onkin vasta alkua tän kevään rupeamalle. Niin kuin kellekään ei varmaan ole epäselvää enää, että kyseessähän tosiaan oli äidinkielen tekstitaito. En osaa sanoa yhtään miten meni, mutta tottakai toivon, että mahdollisimman hyvin. Vastasin tehtäviin 2, 3 ja 5. Kaikista vastauksista tuli jotain yli kaksi sivua pitkiä, toivottavasti ei ihan liian pitkiä (kun yleensä sanotaan että korkeintaan kaksi sivua?..). Kirjoitin aluksi sen vertailutehtävän (tehtävä 2) ja löysin kyllä ihan kivasti eroja ja yhtäläisyyksiä. Sitten tein argumentaatioanalyysin (5), mutta unohdin todennäköisesti laittaa tarpeeksi omaa arviointia paperille. Nooooh, sitten vikana tuli se "Raha ja Onni" (3), josta en osaa sitten yhtään sanoa. Joko se meni ihan nappiin tai sitten ihan penkin alle.Blaah, väsynyt. Olen. Minä.
.. Ja siksi mun ilta meneekin näin ihanissa ja rennoissa tunnelmissa. Kuvassa näkyvissä kaikki asiat, jotka tällä hetkellä tarvitsen ja ansaitsen (!)

Kertokaa miten teillä sujui, millaiset fiilikset jäi päälle? Ainakaan ei tullut runoja, hah :-D Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Eikös tuo 3 tehtävä ollut "Raha ja onni" eikä ruoka? :-D

  VastaaPoista
 2. haha kappas vaan, vissii jotai muuta vähä mielessä tos (sipsit..) :-D Kiitos korjauksesta!

  VastaaPoista
 3. Tein samat tehtävät kuin sinä! Ja vähän yli kahden sivun vastaukset eivät todellakaan ole liia pitkiä (jos pysyy asiassa!), minullakin vastaukset ovat aina n. 2,5sivua. Tällä kertaa materiaalia riitti jokaisessa vastauksessa kolmeen sivuun, apua :--D Ihan luottavaisin mielin olen, toivottavasti tulisi tasoiseni pisteet :)

  Ja niin, runojen olemattomuus oli mahtia! Wuhuu :-D

  VastaaPoista
 4. mä tein 1,2 ja 3 ja mulla puolestaa se 3 oli semmonen et en yhtään tiijjä että menikö hyvin vai penkin alle :) meille sanottiin et saa tulla 3 sivuu mut 4 on sit liikaa :D

  VastaaPoista
 5. Tein 3,4,5, kolmonen oli tosi helppo kunhan osas retoriikan ja argumentaation keinot. :-) vitonen oli vähän vaikee D:

  mutta meille sanottiin ennen koetta että äikässä ei rokoteta pituudesta pisteitä ellei mee tyyliin 4. sivulle ne tekstit... koska sitten ei oo ymmärtänyt tehtävänantoa jos niin paljon kirjottaa :D

  VastaaPoista
 6. Mäkin tein 2.3 ja 5! Ihan hyvin varmaan meni, kattelin jo vastaukset abitreenien sivuilta (tai ne YTL:n "hyvän vastauksen piirteet") ja toivotaan että menis tavoitteisiin :) Vähän tosin huolestuttaa, se vertailutehtävä oli aika hankala...

  VastaaPoista